Resultaten laden ...

B-locatie

B-locaties zijn winkelgebieden buiten de A-locaties. Dit zijn meestal de aanvoerroutes naar het centrum (A-locatie) toe. B-locaties zijn over het algemeen minder duur dan A-locaties, maar duurder dan C-locaties.

Binnen de term B-locatie wordt weer een verschil gemaakt tussen B1 en B2 locaties.

B1-locatie winkelruimte

Gebieden of winkelstraten met een drukte-index van 25 tot 50. Ongeveer 75% van de winkels is hier in handen van zelfstandige ondernemers. De branches textiel en schoeisel nemen 40% van de winkelruimte in. Horeca, dienstverlening en baliefuncties worden hier ook teruggevonden.

B2-locatie winkelpanden

Gebieden of winkelstraten met een drukte-index van 10 tot 25. Het gaat vaak om straten met veel autoverkeer (of in autoluwe gebieden om de niet-succesvolle doorsteken en pleinen). Grote discount-schoenenzaken, sportzaken en supermarkten, alsmede niet-detailhandelsvoorzieningen zijn hier gevestigd. Particuliere woningen zijn hier met 25-30% het meest dominant aanwezig; 80% van de winkels is in handen van zelfstandige ondernemers uit het mkb.

B-locatie aanbieden of zoeken

Op Bedrijfspand.com kunt u gratis een zoekopdracht plaatsen en zo altijd op de hoogte blijven van nieuwe B-locaties te huur en te koop.

Heeft u zelf een B locatie bedrijfspand in de verhuur of verkoop? Biedt uw zakelijke objecten dan aan op Bedrijfspand.com via dit formulier. Onze website is de ideale aanvulling op uw online marketingbeleid.