Resultaten laden ...

Bedrijfsmakelaar

Een bedrijfsmakelaar is een makelaar die zich gespecialiseerd heeft in bedrijfsmakelaardij. Binnen deze branche hebben sommige bedrijfsmakelaars zich apart gespecialiseerd in bepaalde regio's in Nederland of in een bepaalde sector, denk daarbij aan horecamakelaars, winkelmakelaars en kantoormakelaars. Andere bedrijfsmakelaars bieden weer extra diensten voor bedrijven zoals BOG taxaties, bouwrapporten en bedrijfshypotheken

Aanbieden van vastgoed

Op Bedrijfspand.com kunt u met of zonder bedrijfsmakelaar uw bedrijfsruimte verhuren of verhuren. We hebben niet alleen een groot aanbod van duizenden zoekopdrachten (waar we uw aanbod mee matchen) maar ook maandelijks meer dan 90.000 unieke bezoekers op zoek naar bedrijfshuisvesting.

Zoeken naar vastgoed

Naast het inschakelen van een gespecialiseerde bedrijfsmakelaar, horecamakelaar of winkelmakelaar kunt u op Bedrijfspand.com ook kosteloos een Zakelijke zoekopdracht plaatsen en zo matches ontvangen van geschikt aanbod van panden.

Bedrijfsmakelaars.com

De website Bedrijfsmakelaars.com is de website waarop honderden bedrijfsmakelaars uit heel Nederland terug te vinden zijn. Bent u zelf een bedrijfsmakelaar en wilt u met uw onderneming ook op de website adverteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.