Resultaten laden ...

Bedrijfspand.com

Bedrijfspand.com is een vastgoedportal die zoekers en aanbieders van commercieel vastgoed in contact brengt met elkaar. Bedrijfspand.com is er speciaal voor aanbieders en zoekers van bedrijfsruimte, winkelruimte en kantoorruimte. U vindt duizenden unieke bedrijfspanden, werplekken en kantoorpanden uit heel Nederland op Bedrijfspand.com.

Waarom uw aanbod adverteren op Bedrijfspand.com?
Makelaars hebben vaak zelf onvoldoende kennis van online marketing waardoor zij niet goed te vinden zijn via internet. Bedrijfspand.com neemt dit werk uit handen voor de makelaar die commercieel vastgoed in zijn portfolio heeft. Hierdoor kan de B.O.G. makelaar zich focussen op de verkoop of verhuur van zijn winkelruimte, bedrijfsruimte of kantoorpand. Wij nemen dan de online marketing voor onze rekening.
Met een Bedrijfspand.com advertentie vergroot u de kans dat het tot een deal komt. Zeker als uw doelgroep online naar een bedrijfspand zoekt. Wie is er tegenwoordig niet meer online?

Verhuur of verkoop ook uw bedrijfsruimte

Verhuur of verkoop ook uw bedrijfsruimte, winkelruimte, B.O.G. object of kantoorruimte, en wordt gevonden door 100.000 bezoekers per maand. Met een plaatsing op Bedrijfspand.com bereikt u een groot aantal zeer geïnteresseerde kopers of huurders van zakelijk onroerend goed. In een tijd dat het grootste gedeelte van de zoekers zich via Google oriënteert is Bedrijfspand.com een onmisbare aanvulling op uw (online) marketingbeleid. Informeer onze medewerkers voor meer informatie of een aanbieding op maat. Als u in contact wilt komen met deze huurders is een advertentie op onze site de snelste manier om uw bedrijfspand te verhuren of te verkopen.

Bedrijfsruimte zoeken?

Heeft u een kijkje genomen binnen ons aanbod, maar zit er voor u niks interessant tussen? U kunt eenvoudig een zoekopdracht achterlaten met uw wensen. Zodra een aanbieder iets aanbiedt wat aan uw wensen voldoet, krijgt u direct een mail toegestuurd. Hierdoor hoeft u niet elke keer zelf te gaan zoeken, dat doen wij voor u.