Resultaten laden ...

Opslagruimte

Bedenk voordat u een opslagruimte gaat kopen of huren aan wat u wilt opslaan, hoeveel ruimte u nodig denkt hebben en of u nog rekening moet houden met specifieke eisen. Bij het opslaan van een auto moet u bijvoorbeeld met meer variabelen rekening houden dan bij het opslaan van spullen van zolder. Aanbieders bieden een ruime keus aan met diverse opties en/of meerdere units om spullen op te slaan. Afmetingen lopen uiteen van 20 m2 voor een kleine opslagruimte, tot wel 130m2 voor een grote ruimte. Prijzen zijn sterk afhankelijk van de karakteristieken van de ruimte, informeer bij de aanbieder naar de tarieven.

Opslagruimte aanbieden

Wilt u uw opslagruimte verkopen of verhuren maar u heeft nog geen idee hoe u dat het beste kunt doen? U kunt uw opslagruimte gratis verhuren of verkopen op Bedrijfspand.com de gratis vastgoedportal van Nederland. Op deze manier bereikt u effectief de doelgroep waar u naar op zoek bent.

Opslagruimte zoeken

Bent u op zoek naar een geschikte opslagruimte voor uw (verhuis) spullen? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Zoek op Bedrijfspand.com naar een opslagruimte of laat een gratis zoekopdracht achter. U krijgt dan van ons een email bericht als er geschikte ruimtes gevonden zijn. Zo kunt u eindelijk uw spullen opslaan in een veilige en droge omgeving.