Resultaten laden ...

Opstalverzekering

Een opstalverzekering, ook wel brandverzekering, is een must voor ieder bedrijfsgebouw. Een opstalverzekering zorgt voor dekking tegen brandschade.

Brandverzekering inclusief...

Kijk altijd goed wat binnen de brandverzekering wordt meegerekend. Het advies is zeker naar de voorwaarden voor glas en de fundering te kijken. Ook afspraken over de expertisekosten (kosten voor het in kaart brengen van de schade door schadeexperts), opruimingskosten (afbreken / slopen van uw pand), huurderving en noodvoorzieningen.

Verzekerde som

De verzekerde som bedraagt normaal gesproken de waarde van het pand (lees herbouwwaarde) exclusief de kosten van de kavel. Uw perceel gaat immers niet verloren bij een brand. Let bij de voorwaarden van uw opstalverzekering goed op wat onder de verzekerde som valt.

Vereniging van Eigenaren

Voor sommige verzamelgebouwen en andere bedrijfsunits geldt een Vereniging van Eigenaren (VVE) waarin de opstalverzekering is ondergebracht. Voorkom in zo'n gevallen dat u zich dubbel verzekert tegen brand.

Voorwaarden Brandblussers

In uw inboedelverzekering staan ook voorwaarden met betrekking tot blusmateriaal. Hou deze goed in de gaten, inclusief onderhoud van brandblussers e.d.