Resultaten laden ...

Werkplek

Startende ondernemers kunnen vaak een goedkope werkplek huren binnen een ander bedrijf of gespecialiseerde verzamelgebouwen. In grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Arnhem, Maastricht, Zwolle en Groningen hebben wij al honderden starters aan werkplekken geholpen. Onder zoekservice kunt u ook gratis een zoekopdracht voor een werkplek achterlaten, u ontvangt gelijk een email als er een nieuwe plek beschikbaar is!

Werkplek huur tips

Maak duidelijke afspraken met de verhuurder over de werktijden. Veel werkplekken worden per dagdeel of per uur verhuurd. Er zijn veel gespecialiseerde aanbieders die kantoorunits verhuren. Dit zijn werkplekken in verzamelgebouwen. Een groot voordeel voor ondernemers is de flexibiliteit. Dergelijke plekken zijn op korte termijn op te zeggen door de huurder. Als de financiële resultaten achterblijven dan kan de ondernemer de werkplek gemakkelijk opzeggen. Ook zijn er binnen verzamelgebouwen veel andere ondernemers actief. Dit kan uiterst inspirerend werken voor startups en leiden tot meer omzet. Huurt u bij een andere ondernemer? Dan raden we u aan om een contract op te stellen waarin staat wat bij de werkplek inbegrepen is: stoel, bureau, kast(en), gebruik van vergaderruimte, internet, telefoon, gas, water, licht, borg, contractduur etcetera zijn belangrijk.

Werkplek Zoekopdracht

Wilt u een werkplek huren in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Arnhem, Zwolle, Leeuwarden, Groningen of elders in Nederland, plaats dan hier gratis een zoekopdracht voor uw ideale werkplek. In de omschrijving kunt u eventueel details kwijt als maximum budget, looptijd en benodigde aantal m2.

Werkplek te huur aanbieden

Heeft u een werkplek beschikbaar in uw bedrijfspand maar niet de hoofdprijs betalen om een werkplek aan te bieden in bijvoorbeeld Utrecht? Deze plek kunt u hier zonder kosten bekend maken bij startende ondernemers en andere bedrijven die dagelijks Bedrijfspand.com bezoeken. Werkplek aanbieden