Resultaten laden ...

 Zoekfilters

Jack Frenken Bedrijfsmakelaars

Aangeboden door

Contactadres

Graaf Reinaldstraat 1
6041 XB Roermond

Contactgegevens

info@jackfrenken.nl
0475 335 225
Jack Frenken

Jack Frenken makelaars en taxateurs is in 35 jaar gegroeid tot Midden-Limburgs meest complete adviescentrum voor de aan- en verkoop van woningen. Het aanbod op deze site geeft u een beeld van de meer dan 300 bestaande en nieuwbouwwoningen in onze portefeuille. Een actueel overzicht exposeren wij ook dagelijks in onze woonwinkels in Roermond en Echt.

Zekerheid, deskundigheid en verantwoordelijkheid vormen de basis van ieder persoonlijk advies van onze makelaars en beëdigd taxateurs. Bij Jack Frenken wordt u bijgestaan door een team van specialisten en vinden kopers en verkopers de dynamiek, service en betrokkenheid die passen bij hun individuele wensen en ambities.

Onze bedrijfsmakelaars

U bent ondernemer en binnen uw organisatie speelt een huisvestingsvraagstuk. Of het nu gaat om de aankoop of verkoop van een bedrijfspand, complexe vragen ten aanzien van zakelijke huisvesting, taxaties en werkplekbepalingen, wij kunnen u daarin ondersteunen. 

Winkelruimtes, groot zakelijke complexen, bedrijfshallen, kantoren en alle mogelijke panden die bedrijfsmatig ingezet kunnen worden behoren tot de portefeuille van onze bedrijfsmakelaar en dus ook tot uw mogelijkheden om onze dienstverlening in te schakelen. 

Bedrijfsmakelaar op maat

Omdat wij weten dat huisvesting zakelijk gezien complex is. En omdat wij de jarenlange ervaring hebben om uw wensen en ambities op dit gebied om te zetten in concrete acties. En daarmee de complexiteit voor u eenvoudig maken.

Uiteraard op maat. Huisvesting, ook zakelijk gezien, moet passen. En onze bedrijfsmakelaar zorgt dat het bij u past.

We zijn als bedrijfsmakelaar werkzaam in de regio Midden-Limburg, van Roermond tot Echt en Venlo en de tussenliggende gebieden reikend tot de landsgrenzen.