Resultaten laden ...

Angstelkade 2 a 312

150 m2 bedrijfsruimte te koop in Nieuwersluis

Kenmerken

Prijs € 240.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen
Bedrijventerrein Angstelkade

Multifunctioneel bedrijfspand te huur aan de Angstelkade 2A 3.12 te Nieuwersluis. Het pand is gelegen op bedrijventerrein De Angstelkade, aan de rivier de Angstel die uitmondt op het Amsterdam- Rijnkanaal.

Het bedrijventerrein ligt tussen Utrecht en Amsterdam in en is daardoor uitstekend bereikbaar via de A2. Wat het pand ook ideaal maakt voor opslag en bedrijvigheid, met name voor ondernemers is het midden-, kleinbedrijf biedt het pand uitstekende perspectieven.

Metrages (BVO)

Bedrijfsruimte begane grond: circa 90 m² BVO

Verdiepingsvloer: circa. 60 m² BVO

Totaal oppervlakte: circa. 150 m² BVO

Parkeren
Het buitenterrein is voorzien van bestrating en biedt voldoende parkeergelegenheid en tevens mogelijkheden voor laden- en lossen.

Bij het object is één parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan zijn kantoren en bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Ligging en bereikbaarheid
Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Angstelkade in Nieuwersluis. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen.

De op- en afritten van de Rijksweg A2 bevinden zich op 10 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijkswegen A12 en de A9.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte

- Betonvloer
- Brandpreventiemiddelen
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Internet- / telefonieaansluiting
- Krachtstroom
- Overheaddeur
- Pantry incl. elektrische boiler en spoelbak
- Toiletruimte
- Vrije hoogte circa. 6,2 meter

Huurcondities

Huurprijs: € 1.275,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, minimaal 3 jaar

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Koopcondities

Vraagprijs: € 240.000,- k.k.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan