Resultaten laden ...

Argon 17

150 m2 bedrijfsruimte te koop in Oud-Gastel

Kenmerken

Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs € 205.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen Oud Gastel
Bedrijventerrein BORCHWERF II D (HALDERBERGE)

Op zoek naar een magazijn met representatieve kantoorruimte op een zichtlocatie langs de snelweg A17?
Dan is dit een kans die niet vaak langs komt!

Gelegen aan de Argon 17 ligt het hoekpand in een rij van 4 op een mandelig terrein. Door de hoekligging kan zonder enige belemmering zelfs de grootst mogelijke vrachtwagen tot op de stoep van de roldeur komen.

Aan de achterkant kijk je vanuit het kantoor direct op de snelweg A17. Het uitzicht verveelt nooit. Verder geeft deze zichtlocatie de mogelijkheid om een groot spandoek te plaatsen. Op de A17 passeren meer dan 48.000 voertuigen per dag. De naamsbekendheid van uw bedrijf krijgt gegarandeerd in no-time een boost.

Het terrein is buiten kantooruren afgesloten voor onbevoegden door middel van een elektrische toegangspoort.

Het pand is eind 2023 helemaal gerenoveerd. Voorzien van nieuwe LED verlichting in het magazijn, PVC-vloer, camerabewaking, airco en glasvezelaansluiting. Verder beschikt het over een eigen laadpaal. Mocht je al elektrisch rijden, dan weet je hoe super het is om goedkoop te laden onder werktijd i.p.v. duur en wachtend langs de snelweg (zonder koffie).

Na de verhuizing kunt u zich de komende 10 jaar focussen op uw onderneming en is goede huisvesting voor onbepaalde tijd geregeld.

Inflatie gaat door en de huren blijven stijgen. Door aanschaf van een eigen bedrijfspand dalen de vaste (financierings-)kosten alleen maar, en bouw je juist vermogen op.
Je bent winstgevend maar de bank geeft geen financiering? Haak hierdoor niet af, want dit pand kan worden aangeboden inclusief financiering!