Resultaten laden ...

Calandstraat 20

2.604 m2 bedrijfsruimte te koop in Werkendam

Kenmerken

Prijs € 2.250.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerreinen Werkendam
Bedrijventerrein STEURGAT/BANDIJK

Calandstraat 20 te Werkendam | Ruim opgezet bedrijfscomplex bestaande uit bedrijfsruimte en kantoorruimte, gesitueerd op goed bereikbare locatie in Werkendam.

ALGEMEEN
Op goed bereikbare locatie op bedrijventerrein "de Bandijk" te Werkendam is dit functionele bedrijfsobject gesitueerd. Het pand omvat een riante bedrijfsruimte van ca. 2.153 m2 en een net afgewerkt kantoor van ca. 451 m2 aan de linkerzijde op de verdieping. De bedrijfsruimte is opgesplitst in drie ruime geschakelde bedrijfshallen welke o.a. voorzien zijn van lichtstraten, twee loadingdocks (laad-/loskuil) en drie elektrisch bedienbare overheaddeuren op maaiveld. De bedrijfsruimte heeft een vrije hoogte van ca. 6,5 meter en de vloer is afgewerkt met stelconplaten. Middels de gescheiden (gezamenlijke) entree is het kantoor op de verdieping te bereiken. Dit kantoor heeft een nette afwerking en is o.a. voorzien van systeemplafonds met inbouwarmaturen, airconditioning en verwarming. Dankzij de ruime raampartijen rondom is er in het kantoor een riante hoeveelheid natuurlijk daglichtinval aanwezig en is er een schitterend uitzicht over de rivier "Merwede". Het geheel is gesitueerd op een ruim perceel van 4.030 m2.

STERKE PUNTEN
- Goede locatie met prachtig uitzicht op de Merwede
- Voorzien van twee loadingdocks (laad-/loskuil) en drie overheaddeuren
- Volledig instapklaar
- Gesitueerd op 4.030 m2 eigen grond

OPPERVLAKTEN
- Ca. 436 m2 bedrijfsruimte linkersectie
- Ca. 1.017 m2 bedrijfsruimte middensectie
- Ca. 700 m2 bedrijfsruimte rechtersectie
- Ca. 451 m2 kantoorruimte verdieping
Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Volledig elektrische installatie
- Brandblusmiddelen

Bedrijfsruimte:
- 2 loadingdocks (laad-/loskuil)
- 2 elektrische overheaddeuren (op maaiveld)
- 3 kunststof lichtstraten
- Verwarming middels gasgestookte heaters
- Stelconbeplating
- TL-lijnverlichting

Kantoorruimte:
- Vloer-, wand-, plafondafwerking
- Ruime raampartijen
- Airconditioning
- Systeemplafond met inbouwarmaturen
- Verwarming middels radiatoren
- Efficiënte kamerindeling
- Kabelgoten
- Pantry
- Gescheiden toiletten

Terrein:
- Terreinverharding d.m.v. klinkerbestrating
- Parkeerplaatsen voor het kantoor
- Laad-/loskuil
- Buitenverlichting

BOUWAARD
Het object is gerealiseerd in 1992 en is gebouwd op een onderheide ringfundering. De constructie betreft een staalconstructie waarbij de gevels zijn dichtgezet d.m.v. geïsoleerde sandwichgevelbeplating. Het dak betreft een stalen dak welke is afgewerkt met bitumineuze dakbedekking. Het object beschikt deels over houten kozijnen en deels kunststof kozijnen.

PARKEREN EN TERREIN
Het terrein is volledig verhard middels klinkerbestrating. Aan de voorzijde van het object zijn in totaal 17 eigen parkeerplaatsen gesitueerd.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gesitueerd op het bedrijventerrein “Bandijk & Steurgat” te Werkendam (nb). Het bedrijventerrein valt onder de gemeente Altena. Het terrein is te bereiken via de brug die over de Biesboschsluis gaat. Het object ligt op korte afstand van de rijksweg A-27. Ten noorden bevindt zich knooppunt Gorinchem met de aansluiting op de A-15. Ten zuiden bevindt zich knooppunt Hooipolder met de aansluiting op de rijksweg A-59.

KADASTER
Werkendam - AB - 594 - 4.030 m2

VRAAGPRIJS
€2.250.000 k.k. exclusief btw

AANVAARDING
Per direct beschikbaar

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

AANVAARDING
In overleg

ZEKERHEIDSSTELLING KOOP
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom dient binnen vier weken na koopovereenstemming te worden gedeponeerd bij de notaris.

COURTAGE
Mocht door de bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting een transactie tot stand komen, bent U ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. De verkoper treedt op als opdrachtgever richting de makelaar.

VOORBEHOUD
Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan