Resultaten laden ...

Celsiusweg 16

353 - 10.242 m2 bedrijfsruimte te huur in Venlo

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Groot Boller
Bedrijventerrein Venlo Trade Port

Een nieuw te realiseren state-of-the-art LOGISTIEK DISTRIBUTIECENTRUM op bedrijventerrein Venlo Trade Port in Venlo, de logistieke hotspot in het zuiden van Nederland.
Dit bedrijventerrein is een perfecte locatie voor internationale bedrijven om regionale en Europese logistieke activiteiten uit te voeren. Bedrijven die zich hier reeds hebben gevestigd zijn o.a. XPO, Schenker, DSV, Tommy Hilfiger en Michael Kors.

Bereikbaarheid
Een belangrijk aspect van Venlo als logistiek knooppunt is de multimodaliteit, de bereikbaarheid via weg, water en spoor.

Het object is gelegen nabij de op- en afritten van de Rijksweg A-67 en A-73. Via de A-67 heeft Venlo een zeer goede verbinding met Rotterdam en Antwerpen in de westelijk richting en het Duitse achterland (Duisburg/Mönchengladbach/Düsseldorf) in oostelijke richting.
Middels de A-73 is Venlo verbonden met Arnhem/Nijmegen in noordelijke richting en Maastricht, Luik en Brussel in zuidelijke richting.

Venlo is uitstekend ontsloten met 2 bestaande railterminals en een 3e railterminal die momenteel ontwikkeld wordt als grootste inlandrailterminal. Daarnaast zijn binnen 5 km van de locatie de bargeterminal van Venlo en binnen 25 km de bargeterminal van Wanssum bereikbaar.

Binnen een straal van 100 km liggen bovendien diverse luchthavens zoals Düsseldorf, Eindhoven, Maastricht, Luik, Amsterdam en Brussel welke allen over cargo faciliteiten beschikken.

Parkeren
Tot het gehuurde behoren 64 parkeerplaatsen.

Indeling object

Totaal: ca. 10.595 m²

Warehouse ca. 9.240 m²
Mezzanine ca. 1.002 m²
Kantoorruimte ca. 353 m²

Huurtermijn
In nader overleg te bespreken, verhuurder opteert voor een langlopende huurtermijn.

Opleveringsniveau en voorzieningen niveau
In nader overleg te bespreken, waarbij het bespreekbaar is om het gebouw, klant specifiek te ontwikkelen.

BTW-belaste verhuur
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurcondities

Huurprijs
Op aanvraag.

De huurprijs is exclusief BTW en servicekosten.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit te voldoen door middel van automatische incasso.

Bankgarantie
Conform het ROZ-model ten bedrage van 6 maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Indexering
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks “alle huishoudens” (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract
Standaardmodel ROZ-contract model 2015 met bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan