Resultaten laden ...

Coldenhovelaan 6

1.200 m2 bedrijfsruimte te huur in De Lier

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Verspreide huizen

Coldenhovelaan 6 is een agro gelieerd bedrijvengebouw op een strategische locatie direct aan de Rijksweg A20. Belangrijke internationale handelsknooppunten zoals de Ferry verbinding naar het Verenigd Koninkrijk en de Port of Rotterdam zijn in de nabijheid gelegen.

BEDRIJVIGHEID
De regio Westland staat bekend om haar glastuinbouwsector, de productie en import en export van groente, fruit en exoten. Daarnaast kenmerkt het Westland zich door haar hoge mate van research en development met de focus op de Greenportcluster. Hierdoor is in het Westland een sterke corridor van bedrijvigheid ontstaan op het gebied van de productie van groente en fruit, de import- en export van groente en fruit, de logistieke dienstverleners, tuinbouwtoeleveranciers, R&D en productie op het gebied van de kassenbouwindustrie.

DE EIGENSCHAPPEN
Het te huur aangeboden bedrijfsobject Coldenhovelaan 6 bestaat uit circa 1.200 m² agro logistieke bedrijfshallen met een plafondhoogte variërend van 4.50 meter tot 5.90 meter. Voorzien van twee loading docks en met aanwezige (buiten) parkeerplaatsen. Betonnen vloer met voldoende vloerbelasting.

BESCHIKBAARHEID
Het object is per direct beschikbaar.

HUURPRIJS
€ 70,- per m² per jaar excl. eventueel verschuldigde BTW en excl. kosten van gas, water, elektra.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van twee maanden huur inclusief BTW.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
Nader overeen te komen.

HUURBETALING
Per maand vooruit.