Resultaten laden ...

Cort van der Lindenstr 1 totaal

1.000 m2 bedrijfsruimte te huur in Rijswijk

Kenmerken

Huurprijs € 84.000 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Plaspoelpolder
Bedrijventerrein Plaspoelpolder

Ruime bedrijfsunit of werkplaats te huur, gelegen in het hart van bedrijventerrein Plaspoelpolder in Rijswijk, geschikt voor diverse toepassingen en doeleinden. De unit is bereikbaar met een bedrijfsbus via een grote overheaddeur, wat binnen laden en lossen mogelijk maakt. De bedrijfsunit beschikt over verschillende stroompunten en 4 privé parkeerplaatsen.

Oppervlakte
Bedrijfsruimte: circa 1.000 m²

Huurcondities

Huurprijs: € 84.000,- per jaar excl. BTW.

Servicekosten: Zal op basis van een voorschot doorbelast worden.

Huurtermijn: In overleg.

Aanvaarding: Per direct

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maandprijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst januari 2023 en vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring
Bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan