Resultaten laden ...

Dalkruidbaan 178

900 m2 bedrijfsruimte te huur in Capelle aan den IJssel

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Hoofdweg Sector G
Bedrijventerrein Capelle Trade Centre
Bouwjaar 2022

Nieuw gerealiseerde bedrijfs-/opslagruimte op zichtlocatie aan de Rijksweg A-20 gelegen op het bedrijventerrein gelegen op het bedrijventerrein Capelle Trade Centre te Capelle aan den IJssel. Capelle Trade Centre is voorzien van Parkmanagement met beveiliging. De bedrijfsunits is op een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau opgeleverd. Het complex bevat in totaal 4 bedrijfsunits van ca. 900 m² bedrijfsruimte, ca. 200 m² kantoorruimte en voldoende parkeerfaciliteit, waarvan dus nog 900m2 bedrijfsruimte beschikbaar is. De naastgelegen bedrijven zijn o.a. vd Assem schoenen en Fagron.

Locatie en bereikbaarheid
Het bedrijventerrein is gelegen tussen de Hoofdweg en de Rijksweg A-20 in de gemeente
Capelle aan den IJssel en heeft goede aansluitingen op de op- en afritten van de Rijksweg A-20. Op het bedrijventerrein zijn onder andere gevestigd Fagron, van den Assem , Osram Benelux, Opel-dealer, Flügel, Coster & Zn., etc.Het Capelle Trade Centre is gelegen in de directe nabijheid van een NS-station en van het winkelcentrum Alexandrium III te Rotterdam. De woonwijken Schollevaar, met winkelvoorzieningen, Zevenkamp en de nieuwbouwwijk Nesselande liggen aangrenzend om het bedrijventerrein

Specificaties
Indeling/ afmetingen
Bedrijfs-/ opslagruimte ca. 900m²

Voorzieningen
Voorzieningen

Bedrijfsruimte
– vrije hoogte van ca. 7 m¹
– vloerbelasting ca. 2.500 kg/m²;
– elektrische overheaddeuren ca. 4.20 * 4.00 m;
– krachtstroomaansluiting (vermogen 3 x 35 Amp.);
– verwarming middels warmtepompen;
– buitenterrein voorzien van parkeerplaatsen;
– toilet;
– pantry
– lichtstraten.

Beng
Er is gebouwd volgens de Beng normering dwz Bijna Energie Neutraal Gebouw

Huurkosten
Huurprijs
€ 8.000,– per maand exclusief BTW en servicekosten

Huurvoorwaarden
Huurprijsherziening
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “CPI-Alle Huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen danwel een waarborgsom te storten ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en servicekosten, te vermeerderen met b.t.w.

Omzetbelasting
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgelegde minimum percentage of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Indien door toedoen van huurder niet geopteerd kan worden voor met omzetbelasting belaste verhuur, of indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer kan worden gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden, en zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), versie februari 2015, met de daarbij behorende algemene bepalingen.