Resultaten laden ...

Zuideinde 8 a

600 - 2.500 m2 bedrijfsruimte te huur in Zevenhuizen

Kenmerken

Huurprijs € 6.250 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen Eendragtspolder

Het betreft een (agrarische)bedrijfsruimte van 600 m² op een perceel van maar liefst 3.510 m2 met buitenterrein. Het perceel is beveiligd middels een hek en heeft op het buitenterrein de beschikking over meerdere parkeerplekken en/of opslagruimte.

Bedrijfsruimte:
Het betreft een eenvoudige bedrijfsruimte met schuifdeur van ca. 600 m². Oorspronkelijk gebouwd voor de opslag van aardappels. I.v.m. dit gebruik is een traditionele bouw toegepast en extreme dikke muren en een optimale isolatie toegepast.

Afmetingen:
De afmetingen van bedrijfsruimte bedragen netto 27,80 bij 19,20 meter.

Vloerbelasting:
De vloerbelasting bedraagt minimaal 1.500 kg per m². Een onderzoek van het draagvermogen heeft niet plaatsgevonden.

Ligging:
Het geheel is gelegen aan de rand van Zevenhuizen met een traditionele lintbebouwing.

Bereikbaarheid:
Per auto goed bereikbaar vanaf rijksweg A20 en via de N219 naar de A12.

Bestemmingsmogelijkheden:
De huidige bestemming is Agrarische doeleinden met landschappelijke
waarden (AL). Er is echter een vrijstellingsbevoegdheid opgenomen om de bestemming te wijzigen naar Bedrijfsmatige doeleinden t/m milieu categorie 1-2 eventueel in combinatie met de bouw van een bedrijfswoning. De procedure voor de mogelijkheden is opgestart en ligt ter beoordeling bij de Gemeente.

Kadastrale gegevens:
Kadastrale aanduiding:
Gemeente : Zevenhuizen
Sectie : C
Nummer : 4493 ged.
Grootte : 3.510 m2

Opleveringsdatum:
In overleg. Per direct mogelijk.

Huurprijs:
6.250,- per maand exclusief BTW en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt € n.o.t.k. ,- per maand excl. BTW. Een en ander afhankelijk van het gebruik.

Huurtermijn:
1 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 1 jaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in juli 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de (2015 = 100), consumentenprijs index (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

Huurgarantie:
Een bankgarantie of een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met omzetbelasting belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan omzetbelasting dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment, dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen omzetbelasting meer over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Disclaimer:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Van der Panne woning- & bedrijfsmakelaardij echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en daarom op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Lees meer op onze website:
https://www.vdpanne.nl/