Resultaten laden ...

De Hanze 35

200 m2 bedrijfsruimte te huur in Herten

Kenmerken

Huurprijs € 1.350 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend

TE HUUR: BEDRIJFSHAL GELEGEN AAN DE KOPSE KANT VAN 200 M² VERDEELD OVER TWEE VERDIEPINGEN, ALSMEDE PARKEERPLAATSEN GELEGEN OP MODERN BEDRIJVENTERREIN DE HANZE (HERTEN).

OBJECT:
Het object is recentelijk gerealiseerd en maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw van 17 units. Het object is opgetrokken uit een staalconstructie met gevels uit geïsoleerde borstweringspanelen tot 100 mm + Peil en daarboven geïsoleerde sandwichpanelen. De dakconstructie bestaat uit geprofileerde stalen dakplaten en afgewerkt met een dakisolatie, Rc= 6,00 m2K/W en een PVC dakbedekking, voorzien van de nodige hemelwaterafvoeren en spuwers. Het dak is berekend op extra belasting voor zonnepanelen. De scheidingswanden bestaan uit cellenbetonwanden 60 min brandwerend. De begane grondvloer bestaat uit een glad gevlinderd, gewapende betonvloer, dikte 200 mm. Vloerbelasting 1.500 kg/m2. Onder de vloer is een drukvaste vloerisolatie Rc=3,5 m2K/W aangebracht. De betonkwaliteit is vloeistofdicht.

LIGGING:
Bedrijventerrein ‘De Hanze’ is het meest Noordelijke deel van Zuidelijke Stadsrand en ligt ingeklemd tussen de Rijksweg en de spoorlijn Roermond-Echt. Parallel aan de spoorlijn ligt de A73, waarvan de toe- en afrit op slechts 1,5 km van het object is gelegen. Het object is hierdoor per auto zeer goed bereikbaar. De bedrijfsunit beschikt over 2 parkeerplaatsen (1 voor de unit gelegen, de andere aan de achterzijde van het bedrijfsverzamelgebouw).

BESTEMMINGSPLAN:
Het object valt onder het bestemmingsplan "Zuidelijke Stadsrand" en heeft de enkelbestemming "Bedrijventerrein". Conform het bestemmingsplan zijn bedrijven, opslagen en installaties die vallen onder categorie 2 tot en met 3.2 toegestaan.

BIJZONDERHEDEN:
De hal heeft een hoogte van 6 meter. In overleg met Verhuurder is het mogelijk een entresol te plaatsen die mogelijk gebruikt kan worden als extra opslag of kantoorruimte. Boven de overheadpoort zijn (te openen) ramen gerealiseerd voor extra daglicht.

VOORZIENINGEN:
- Brandblusser;
- Meterkast met 3 x 25 Ampère en wateraansluiting;
- Geïsoleerde elektrische overheadpoort;
- Loopdeur;
- SKG** veiligheidssloten;
- Vloerverwarming begane grond (is niet aangesloten).
- Ziggo internetaansluiting;
- Afvoer en waterleiding aanwezig in de meterkast.
- Verdiepingsvloer met een maximale draagvermogen van 300 kg/pm².

HUURPRIJS:
€ 1.350,- per maand te vermeerderen met BTW

SERVICEKOSTEN:
In overleg met de nieuwe huurder kunnen servicekosten in rekening gebracht worden voor onderhoud van het buitenterrein, plantsoenen, elektrische poorten, buitenverlichting en parkeerplaatsen.

ZEKERHEIDSTELLING:
Ter grootte van drie maanden huur;

HUURBETALINGEN:
Per maand vooruit te voldoen;

AANVAARDING:
Per direct na goedkeuring van verhuurder.

BEZICHTIGING:
Uitsluitend na afspraak met ons kantoor.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u zich wenden tot:
Jack Frenken Bedrijfsmakelaars
De heer D.H. Weyers