Resultaten laden ...

De Hoge Brug 35 G060

29 m2 bedrijfsruimte te koop in Malden

Kenmerken

Prijs € 61.500 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Malden-West
Bedrijventerrein De Hoge Brug

Welkom op Garagepark Oostrum, multifunctionele garageboxen, waar innovatie en veiligheid hand in hand gaan. Het park geniet een uitstekende bereikbaarheid. Hier tref je verschillende ruimtes, met een reeks onweerstaanbare kenmerken die in alle wensen doen voorzien, prikkelen en bijzonder veel gemak bieden.

Duurzaamheid en efficiëntie zijn ingebed in het DNA van deze ruimtes. Het dak is bedekt met zonnepanelen welke groene energie opwekken en de mogelijkheid van 0-op-de-meter bieden. Daarnaast hebben alle ruimtes een eigen tussenmeter. Dankzij de 60-minuten brandwerendheid, uitgebreide alarminstallaties en de natuurlijke ventilatie is hier een optimaal comfort.

Het park zelf verwelkomt je met een scala aan faciliteiten, waaronder 24/7 toegang met een elektronische schuifpoort, 24 uur per dag camerabewaking via een meldkamer en een afgesloten terrein met stroomschokbeveiliging. Met een centrale ligging en zonnepanelen die bijdragen aan duurzaamheid, is dit meer dan zomaar een werkruimte – het is de perfecte aanvulling!

Koopprijs: € 61.500,- ex btw

Kenmerken:

- Adres: De Hoge Brug 35, 6581 AJ Malden
- Oppervlakte: 29m2
- Afmeting: 9m x 3.25m x 3.5m
- Doorrijhoogte: 2,9m
- Inhoud: 102m3
- Huurstatus: vrij van huur
- VvE kosten: €40,43 per maand
- Eigendomssituatie: Volle eigendom
- Hoofdfunctie: Garagebox
- Soort bouw: Bestaande bouw
- Bouwjaar: 2023
- Ligging: Bedrijfsterrein