Resultaten laden ...

de Kuinder 2 A

100 - 200 m2 bedrijfsruimte te huur in Heerenveen

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Oudeschoot
Bedrijventerrein Heerenveen Zuid

Multifunctioneel bedrijfspand met nette kantoorruimte beschikbaar bedrijventerrein Heerenveen Zuid op korte afstand van de A32 (Leeuwarden – Meppel). De beschikbare ruimte maakt deel uit van een grote bedrijfspand dat momenteel deels in gebruik is door meerdere gebruikers waaronder Vihamij. De beschikbare ruimte bevindt zich aan de voorzijdezijde van het bedrijfspand op een zichtlocatie aan de Kuinder.

==========================

Actuele beschikbaarheid;

Nog maximaal ± 200 m² magazijnruimte plus 100 m² kantoorruimte beschikbaar

==========================

Deelverhuur

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met milieucategorie 2. Detailhandel is niet toegestaan (behoudens vrijstelling). Als huurder bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Parkeren

Aan de voorzijde van het bedrijfspand is voldoende ruimte voor het parkeren van auto's en voor het laden en lossen van goederen. Eventuele extra parkeergelegenheid is voldoende aanwezig in de nabije omgeving.

Voorzieningen

Bedrijfsruimte

• Betonvloer afgewerkt met tapijttegels
• Overheaddeur
• Brandpreventiemiddelen
• Krachtstroomvoorzieningen
• Lichtkoepels
• TL- verlichting

Kantoorruimte

• Systeemplafond met inbouwverlichting
• Tapijttegels
• Internet- en telefonieaansluitingen
• Ontvangstbalie
• Sanitaire voorzieningen
• Wandradiatoren

Ligging en bereikbaarheid

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein op bedrijventerrein Heerenveen Zuid. Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door haar uitstekende bereikbaarheid middels de diverse uitvalswegen naar het centrum van Heerenveen, de omringende gemeenten en de op- en afritten van de A32 (Leeuwarden – Meppel).

Huurcondities

Huurprijs: N.O.T.K.

Huurtermijn: In overleg

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Online Bedrijfsmakelaar BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan