Resultaten laden ...

de Langeloop 12 Y

124 m2 bedrijfsruimte te koop in Schagen

Kenmerken

Prijs € 198.500 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen ten westen van Schagen
Bedrijventerrein LAGEDIJK

Deze unieke bedrijfsunit met kantoorruimte is gelegen aan de Langeloop 12Y in Schagen op bedrijventerrein "De Lagedijk”. Deze riante bedrijfsunit maakt onderdeel uit van het in 2010 ontwikkelde "Businesspark Lagedijk” dat bekend staat om haar diversiteit van aanwezige bedrijven.

Met name voor ondernemers actief in het midden- en kleinbedrijf die opzoek zijn naar een grote(re) bedrijfsruimte met een ruime bovenverdieping is deze bedrijfsunit uitermate geschikt.

De bereikbaarheid is prima dankzij de ontsluiting via het bedrijventerrein richting Schagen en naar de N245 Westerweg die enerzijds leidt naar Alkmaar en anderzijds richting strand (Callantsoog/Sint Maartenszee) en naar Den Helder.

De gehele bedrijfsunit heeft een totaal gebruiksoppervlak van 125m² en daarmee heeft het vele mogelijkheden.

Op de begane grond ( totaal 62 m2) , een afgesloten ruime betegelde entree, met nette ruime toiletruimte met hangtoilet en fontein, meterkast en houtentrap naar de boven verdieping en een toegangsdeur naar de opslagruimte .

De opslagruimte is ook direct van buiten toegankelijk middels een overheaddeur met een vrije hoogte van 3,0 m., spoelbak en binnen doorgang . twee parkeerplaatsen voor de unit en verder is er voldoende parkeergelegenheid op het mandelige parkeerterrein.

De tweede verdieping ( totaal 62 m2) bereikt u via de royale trap waar U uit komt in een open werkruimte/kantoorruimte met aan de voor en achterzijde (zuiden) over de volle breedte van de verdieping raampartijen met openslaande ramen. Dit geeft deze verdieping een open en lichte ambiance. Iets wat u niet vaak ziet bij zo'n bedrijfspand Verder bevind zich hier en pantry.

Uitgangspunten met betrekking tot verkoop:
1. Perceel
De Langeloop 12 Y , 1742 PB , Schagen

2. Verkoop prijs
€ 198.500 KK

Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingsplan is bedrijvigheid toegestaan. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente.

Aansprakelijkheid
Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan