Resultaten laden ...

De Poort 55 A

182 - 195 m2 bedrijfsruimte te huur in Rilland

Kenmerken

Huurprijs € 1.475 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen ten westen van Schelde-Rijnkanaal
Bedrijventerrein DE POORT

Recent opgeleverde bedrijfsunit, met riant buitenterrein en een vrije hoogte van maar liefst 8,50 meter, beschikbaar op het bedrijventerrein de Poort in Rilland. Dit terrein is strategisch gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen. Het terrein beschikt over een aansluiting rechtstreeks op de A-58. Het bedrijventerrein huisvest naast logistieke bedrijven ook vele andere type bedrijven.

Gezien haar indeling, uitstraling en uitstekende ligging is deze bedrijfsunit uitermate geschikt voor bedrijven actief in het midden- en kleinbedrijf of transport gerelateerde bedrijven.

Metrages

Bedrijfshal: circa 195 m2 VVO

Buitenterrein: circa. 182 m2

Parkeren
Op het volledige verharde en omheinde buitenterrein zijn er volop parkeermogelijkheden aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving aanwezig.

Bestemmingsplan
Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het gebouw een “Bedrijf” bestemming met een functieaanduiding “Bedrijven tot en met milieucategorie 4.2”.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau
- Monoliet afgewerkte betonvloer
- Krachtstroom
- LED-verlichting
- Overheaddeur
- Toilet
- Vloerbelasting van circa. 1.000 kg/m2
- Vrije hoogte van circa. 8,5 meter

Huurcondities

Huurprijs: € 1.475,- per maand excl. BTW.

Servicekosten: Niet van toepassing, de unit beschikt over zelfstandige meters.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 2 jaar

Opzegtermijn: 6 maanden.

Aanvaarding: Per 1 mei 2024

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan