Resultaten laden ...

De Voorde 3 1

21 m2 bedrijfsruimte te huur in Oostrum

Kenmerken

Huurprijs € 200 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Bedrijventerrein De Hulst II

In totaal zijn 3 units aanwezig met ieder een formaat van ca. 21m².

Welkom op Garagepark Oostrum, multifunctionele garageboxen, waar innovatie en veiligheid hand in hand gaan. Het park geniet een uitstekende bereikbaarheid. Hier tref je verschillende ruimtes, met een reeks onweerstaanbare kenmerken die in alle wensen doen voorzien, prikkelen en bijzonder veel gemak bieden.

Duurzaamheid en efficiëntie zijn ingebed in het DNA van deze ruimtes. Het dak is bedekt met zonnepanelen welke groene energie opwekken en de mogelijkheid van 0-op-de-meter bieden. Daarnaast hebben alle ruimtes een eigen tussenmeter. Dankzij de 60-minuten brandwerendheid, uitgebreide alarminstallaties en de natuurlijke ventilatie is hier een optimaal comfort.

Het park zelf verwelkomt je met een scala aan faciliteiten, waaronder 24/7 toegang met een elektronische schuifpoort, 24 uur per dag camerabewaking via een meldkamer en een afgesloten terrein met stroomschokbeveiliging. Met een centrale ligging en zonnepanelen die bijdragen aan duurzaamheid, is dit meer dan zomaar een werkruimte – het is de perfecte aanvulling!

De aanbieding betreft nummers 16,17 en 27

Koopprijs: € 28.500,- k.k.* Huurprijs: vanaf € 200,- p/mnd *
*excl. BTW, excl. servicekosten, zie toelichting Pagina 13 van de brochure

Huurkoop constructie bespreekbaar