Resultaten laden ...

Dorpsstraat 69

13 - 18 m2 bedrijfsruimte te huur in Stuivezand

Kenmerken

Huurprijs € 500 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Sint Willebrord

Te huur aangeboden!

In het veelzijdige pand 'IOME' Ink & beautybar zijn 3 units te huur. IOME ink & beautybar is niet zomaar een pand, maar een uniek en veelbelovend totaalconcept wat fungeert als een verzamelgebouw waar diverse ondernemers de mogelijkheid hebben om ruimtes te huren en hun krachten te bundelen. Het is
een shop-in-shop concept dat ruimte biedt aan verschillende bedrijven om gezamenlijk een diverse en levendige omgeving te creëren.

Gelegen op een strategische locatie, is IOME ink & beautybar de perfecte plek voor ondernemers die willen profiteren van het shop-in-shop concept en de synergie tussen verschillende beauty- en inkgerelateerde diensten.

Dankzij de koffiebar/ lunchroom komen de klanten samen waar een mooie klanten kruisbestuiving kan ontstaan, er is altijd een gastvrouw/ gastheer aanwezig. Er mag gebruik gemaakt worden van een service keuken en gezamenlijke toiletruimte. Social Media reclame zal zoveel gedeeld worden waardoor het de kracht en voordelen van shop-in-shop zal versterkten.

Metrages (BVO)

3 units van ieder circa 14 m2.

Parkeren
In de nabije omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming
Op dit moment zijn er nog enkele units beschikbaar voor verhuur. Ondernemers die interesse hebben, kunnen kiezen uit de volgende ruimtes:

1. De “Spa”: Een privacy ruimte waar bijvoorbeeld een voeten-/ Japanese Head Spa of andere luxe wellness faciliteit in gevestigd kan worden. Ca 14,5 m2
- Huur per maand € 575,- (excl. Btw en Electra).
- De eerste maand is de huur GRATIS.

2. De “Barbershop” : Een stijlvolle en professionele ruimte voor een specialistische kapper of barbier die op zoek is naar een unieke locatie. Ca 17,5 m2
- Huur per maand € 650,- (excl. Btw en Electra).
- De eerste maand is de huur GRATIS.

3. De “Schoonheidssalon” : Een ruimte die speciaal is bedoeld voor een schoonheidsspecialiste maar andere beauty behandelingen zijn ook welkom. Ca 12,5 m2
- Huur per maand €500,- (excl. BTW en Electra).
- De eerste maand is de huur GRATIS.

Het pand herbergt reeds een trendy koffie/ lunch bar, fotostudio en een tattoo/piercing shop, waardoor het een diverse mix van diensten en faciliteiten biedt.

Huurcondities

Huurprijs: Zie omschrijving.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige overeenkomst geniet de voorkeur.

Aanvaarding: Per direct.

Servicekosten: Eigen koffie/thee gebruik is inbegrepen, evenals (wekelijks) gezamenlijke reclame zoals social media posts, schoonmaak van algemene ruimtes zoals de service keuken, toiletten. Gebruik van de koffiebar als wachtruimte. Vloerverwarming wordt verzorgd voor een stabiele aangename temperatuur en er is een WTW voorziening voor frisse lucht.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Een waarborgsom welke in overleg met de verhuurder bepaald wordt.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst op basis van het daadwerkelijke gebruik.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan