Resultaten laden ...

Dorpstraat 17

458 m2 bedrijfsruimte te koop in De Lutte

Kenmerken

Prijs € 475.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Redelijk
Onderhoud binnen Redelijk
Wijk / Buurt De Lutte kern

Op een fraaie locatie, aan een doorgaande weg en in de dorpskern van De Lutte gelegen vrijstaand beleggingsobject in verhuurde staat, bestaande uit een winkelruimte op de begane grond, twee royale bovenwoningen met eigen entree en één met vrijstaande stenen garage. De ruimten hebben allen eigen huisnummers.

De bovenwoning (huisnr. 17A) is te bereiken middels een eigen opgang met voordeur vanaf de begane grond (zijkant object). Hier bevindt zich ook de meterkast en een separaat toilet. Keuken in U-vorm voorzien van 4-pits gasfornuis, vaatwasser en koelkast. Middels trapopgang naar de eerste verdieping met overloop, balkon, toilet, slaapkamer en een royale woonkamer. Middels de woonkamer is via een vaste trap de tweede verdieping bereikbaar welke is voorzien van 2 slaapkamers met vaste kasten en een badkamer met douchehoek, ligbad, vaste wastafel en toilet. Deze woning wordt in verhuurde staat opgeleverd.
De actuele netto huuropbrengst betreft circa € 7.908,- per jaar, excl. g/w/e.

Aan de achterzijde van het object bevind zich een vrijstaande stenen garage (steens muren / niet geïsoleerd). Daarachter is een tuin aanwezig.
De bovenwoning (huisnr. 19) is bereikbaar middels een eigen opgang met voordeur vanaf de rechter zijkant van het object. Hal met trapopgang, meterkast, bijkeuken met toegang naar buiten en a/a/ voor de wasmachine en droger, separate berg-/ en c.v. ruimte.
Middels vaste trap te bereiken overloop, royale woonkamer, open keuken in L-vorm v.v. gaskookplaat, afzuigkap en koelkast, slaapkamer, badkamer met douchehoek, wastafel en toilet.
Vaste trap naar de tweede verdieping met overloop en 2 royale slaapkamers.
Deze woning wordt in verhuurde staat opgeleverd.
De actuele netto huuropbrengst betreft circa € 8.034,- per jaar, excl. g/w/e.

De huurovereenkomst van de bovenwoningen zijn voor onbepaalde tijd.

De informatie is met de nodige zorg vastgesteld. Aan deze gegevens kunnen echter geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.