Resultaten laden ...

Spinnersweg 168

414 m2 bedrijfsruimte te koop in Overdinkel

Kenmerken

Prijs € 565.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Overdinkel kern
Bedrijventerrein ELFERINKSEWEG

TE KOOP | Elferinksweg 4 / Spinnersweg 168 OVERDINKEL - Vrijstaande (bedrijfs)woning met bedrijfspand; een ideale combinatie van wonen en werken!

Wonen in een rustige ambiance met prachtige vergezichten over de landerijen is op deze schitterende locatie gegarandeerd, terwijl zich alle voorzieningen op fietsafstand bevinden!

Via een eigen oprit bereikt u dit fraaie object waar u vanuit uw prachtige living met gezellige sfeerhaard uitzicht heeft over de landerijen, Duitsland en de aansluitende luxe woonkeuken. Zowel vanuit de living alsmede de keuken heeft u toegang tot de fraai aangelegde tuin waar optimaal genoten kan worden van het buitenleven vanaf de zonneterrassen en veranda in volledige privacy.

De achtergelegen, goed onderhouden BEDRIJFSRUIMTE/FITNESSRUIMTE (ca. 343m²) met adres Spinnersweg 168, behoort ook tot de aankoop en biedt talloze mogelijkheden. Of u nu een eigen onderneming wilt starten, ruimte nodig heeft voor hobby's of extra opslagruimte zoekt, deze ruimte vervult al uw wensen. Deze bedrijfsruimte is momenteel verhuurd en in gebruik als fitnessruimte. Deze huurovereenkomst eindigt in principe per eind november 2024 maar de huidige huurder staat er voor open om het huurcontract evt. voort te zetten. De huidige huuropbrengst bedraagt ca. € 15.240,- per jaar.

Bestemmingsplan:
Volgens het vigerende bestemmingsplan Overdinkel 2014 hebben beide objecten de enkelbestemming 'Bedrijf'. De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor o.a. bedrijven die zijn genoemd in de categorieën 1 en 2 van 'Bijlage 1 Staat van bedrijven' en wonen (ten dienste van de bestemming). Daarnaast is een 'specifieke vorm van bedrijf - een sportschool' toegestaan. Het bestemmingsplan (bron: ruimtelijkeplannen.nl) met bijbehorende regels is in de brochure opgenomen.

Kortom; objecten om te komen beleven met een unieke sfeer van rust en mogelijkheden. Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging.

Indeling WOONHUIS:
Begane grond: Overdekt entree, hal met trapopgang en toiletruimte. Sfeervolle L-vormige living en een prachtige woonkeuken welke een ware lust voor het oog is en vanzelfsprekend van alle gemakken is voorzien. Grenzend aan de woonkeuken bevindt zich de riante bijkeuken waar veel bergruimte aanwezig is en zich de witgoedaansluitingen bevinden. Via de bijkeuken is de berging toegankelijk.

Eerste verdieping: Overloop met vide, 3 riante slaapkamers en een geheel betegelde badkamer v.v. een bad-douchecombinatie, toilet en wastafel.

Vliering: Middels vlizotrap toegankelijke vliering.

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1990.
* Kaveloppervlakte 1310 m².
* VVO bedrijfsruimte 343m², verkeersruimte 10,6m² & toilet,-facilitaire ruimte 59,9m².
* Vrij uitzicht aan de overzijde is blijvend. De overzijde heeft een agrarische bestemming.
* Het woonhuis is perfect onderhouden en zo te betrekken.
* De woonkeuken bevat een kook/spoeleiland en is voorzien van diverse inbouwapparatuur (merk Siemens) w.o. inductiekookplaat, vaatwasser en combimagnetron. De woonkeuken is tevens voorzien van vloerverwarming.
* De lichte woonkamer beschikt over een goed onderhouden parketvloer en moderne gashaard.
* De royale bijkeuken is v.v. de aansluitingen voor wasmachine en droger en een praktisch keukenblok.
* Overdinkel is centraal gelegen op circa 3 km van Losser, circa 1 km van Gronau en circa 10 km van Enschede en Oldenzaal.
* Elferinksweg 4: Energielabel B / Spinnersweg 168: Energielabel A+.
* Bij koop is een waarborgsom/bankgarantie van 10% van de koopsom vereist!
* Interesse in deze woning? Schakel direct uw aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op Funda en op de website van nvmtwente.

Disclaimer
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, echter aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten worden ontleend. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan