Resultaten laden ...

Dr. Nolenslaan 134 A

550 m2 bedrijfsruimte te huur in Sittard

Kenmerken

Perceeloppervlakte 1405 m²
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Industrieterrein Noord
Bedrijventerrein Industriepark-Noord

OBJECT
Representatief bedrijfspand bestaande uit ca. 550 m² bedrijfsruimte, ca. 85 m² showroom en ca. 115 m² kantoorruimte. Op het terrein waar het object gelegen is, zijn ook 2 andere bedrijven gevestigd genaamd Cremers Ramen en Deuren en Goedhart. Deze liggen aan de straatzijde en het beschikbare pand ligt aan de achterzijde van het terrein. Het object heeft een eigen buitenterrein (geheel beklinkerd) van ca. 650 m² t.b.v. parkeren en buitenopslag. De showroom en het kantoor hebben een nette uitstraling en beschikken over veel daglicht. De loods is voorzien van een overheadpoort en 2 verdiepingsvloeren (ca. 100 m² en ca. 50 m²).

LOCATIE
Zichtlocatie gelegen op industrieterrein 'Sittard Noord'. Op korte afstand gelegen tot het centrum van Sittard alsmede een snelle ontsluiting naar het (lokale)autowegennet. Het industrieterrein huisvest een grote diversiteit aan bedrijven en is deels consument alsook 'business to business' gericht. Deze locatie is qua (vracht)vervoer uitstekend bereikbaar. De snelweg A2 (Maastricht - Eindhoven) is op 5 minuten rijafstand gelegen. De oprit die aansluit op de snelweg (46) richting Düsseldorf (Duitsland) is binnen 1 minuut bereikbaar. Verder stoppen busverbindingen in de directe omgeving.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto is door middel van doorgaande wegen uitstekend. De op- en afritten van de A2 en de nieuwe snelweg richting Duitsland zijn op slechts 5 minuten rijafstand gesitueerd. Per bus is het industrieterrein eveneens goed bereikbaar. De afstand tot aan het NS treinstation van Sittard bedraagt 3 kilometer.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.