Resultaten laden ...

Elektronweg 26-28 box 115 en 116 0 ong

68 m2 bedrijfsruimte te koop in Utrecht

Kenmerken

Prijs € 65.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Lageweide
Bedrijventerrein Lage Weide

Elektronweg 26-28 nummer 115 & 116 Utrecht
WAAROM ELEKTRONWEG 26-28 – UTRECHT - LOODS 115 & 116 VOOR U DE IDEALE PLEK IS:

1. Centraal gelegen
2. 24/7 toegankelijk
3. Modern complex
4. Goed functionerende VvE
5. Royale breedte en hoogte

ADRES
Elektronweg 26-28 loods 115 & 116 - Utrecht (3542 AC).

ALGEMEEN
Heeft u direct behoefte aan meer ruimte? Dan is dit de perfecte locatie voor u. Dichterbij dan u had kunnen verwachten. Te midden van allerlei creatieve ondernemers, jonge ambitieuze organisaties en bedrijven. De plek in Utrecht/Lage Weide waar moderne en commerciële bedrijven zoals City Hub, de Hema, Vitens, Eneco en Oskam een onderkomen hebben. De plek die een vaste waarde vormt in de regionale economie!

Ook de duurzaamheidseisen kunnen bij koop een rol spelen nu aan de rand van Utrecht een slimme opslag van de goederen in de loods geboden kan worden zodat de goederen met kleinere vrachtwagens van en naar de stad vervoerd kunnen worden.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Zowel bedrijven uit de logistieke, de transport- alsmede de dienstverleningswereld hebben of gaan steeds meer kiezen voor een centrale ligging en goede bereikbaarheid van het bedrijventerrein Lage Weide. Hiermee is dit bedrijventerrein weer hot geworden zeker nu het gebied een facelift heeft gekregen door renovatie/nieuwbouw en de Industrievereniging Lage Weide als nimmer daarvoor bloeit.

Lage Weide onderscheidt zich naast een centrale ligging en de goede bereikbaarheid ook door een modern netwerk van elektrische leenfietsen van Nu-Connect. De elektrische fietsen zijn comfortabel en met een actieradius van zo’n 45 km ruim voldoende voor een afspraak in de binnenstad van Utrecht. De gemeente Utrecht heeft een miljoen geïnvesteerd in de verbetering van de fietseninfrastructuur op het bedrijventerrein.

OPPERVLAKTE
Het betreft een 2-tal loodsen gelegen op de tweede verdieping, elk groot circa 34 m² b.v.o., onderdeel uitmakende van een groter geheel.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Catharijne
Sectie: E
Nummers: 673
Appartementsindex: 115 en 116
Zakelijk recht: Volle eigendom

BESTEMMING
Vigerend is het bestemmingsplan “Lage Weide”. Het object is bestemd voor gebruik van o.a. opslag- / stallingsruimte.

Voor nadere informatie omtrent de bestemming en gebruikersmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Utrecht en de informatie van de Vereniging van Eigenaars.

OPLEVERINGSNIVEAU
De loodsen worden elk opgeleverd in de huidige gebruikte, bouwkundige en technische en milieukundige staat met tenminste de navolgende voorzieningen:

Materiaaluitvoering:
• monoliet afgewerkte betonvloer;
• 135 mm geïsoleerde buitengevels;
• geïsoleerde overheaddeur, circa 2,6 meter breed met afstandsbediening;
• eigen elektra tussenmeter t.b.v. schakelaar met 2 dubbele wandcontactdozen;
• watertappunt met uitstortbak en watermeter;
• dubbele TL-verlichting;
• brandblusser.

Complexvoorzieningen:
• 3 vaste trappen;
• personenlift;
• auto/goederenheffer (circa 2,9 m1 breedte, circa 11,75m1 lengte, hefgewicht circa 3.500 kg);
• verkeersstraten tussen de loodsen circa 12 m1;
• complex geheel omheind;
• elektrisch bedienbaar hekwerk met mobiele telefoon;
• toiletvoorzieningen op de parterre.

PARKEREN
Voldoende (onbetaalde) parkeergelegenheid langs de openbare weg.
ENERGIELABEL
Niet verplicht.

VRAAGPRIJS
Vraagprijs € 65.000,-- kosten koper (zegge: vijfenzestigduizend euro) per loods. Loods 115 en 116 kunnen afzonderlijk van elkaar gekocht worden.

Bij verkoop van de loodsen zal worden geopteerd voor een BTW belaste levering. Alle overige kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder te verstaan de notariële kosten (o.a. koopovereenkomst, akte van levering), kadastraal recht, verschuldigde overdrachtsbelasting en de overige kosten wegens de levering en overdracht van het verkochte zijn voor rekening van koper.

VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)
Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen is een Vereniging van Eigenaren (kortweg VvE) opgericht, VvE “de Boxx”. Koper is verplicht lid te worden van deze Vereniging van Eigenaren.

De bijdrage die koper/huurder periodiek aan de vereniging verschuldigd is bedraagt thans circa
€ 56,40 per maand per loods (prijspeil april 2023).

GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
De loodsen kunnen o.a. gebruikt worden voor de volgende doeleinden:
• opslagruimte;
• magazijnruimte ten behoeve van bevoorrading van winkels;
• stalling van caravan, campers, motorfiets, cabriolet, oldtimer of boot;
• archiefruimte.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

AANVAARDING/LEVERING
De onroerende zaak wordt leeg en ontruimd geleverd, vrij van huur en gebruik, in de huidige gebruikte, bouwkundige, technische, milieukundige, juridische staat, de staat “as-is” met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering en overige koopbescheiden.

MILIEU
Het is de verkoper niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het beoogde gebruik, dan wel kan leiden tot een verplichting tot sanering of andere maatregelen, en dat er ondergrondse tanks voor het opslaan van (vloei-)stoffen aanwezig zijn. Het is de verkoper niet bekend dat er (bouw-)materialen zijn toegepast die op enigerlei wijze schadelijk zijn voor mens of milieu of agressief zijn ten opzichte van andere toegepaste materialen. Koper aanvaardt de milieukundige toestand van de onroerende zaak in de huidige staat en vrijwaart verkoper voor eventuele aanspraken van derden ter zake. Verontreinigings- en restrisico van de bijbehorende grond en grondwater, alle eigenschappen en verontreinigingen, de eventuele aanwezigheid van asbesthoudende stoffen en/of schadelijke materialen en/of stoffen, zowel de bekende als de onbekende, komen voor rekening en risico van koper. Koper vrijwaart verkoper voor alle aanspraken, claims en verplichtingen te dier zake.

NOTARISKANTOOR
Koper is vrij om te bepalen welk notariskantoor zal worden belast met het opmaken van de notariële akte van levering.

KOOPOVEREENKOMST/AKTE VAN LEVERING
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zal de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Koper dient binnen 14 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom aan het notariskantoor.

AANVAARDING
In overleg (kan snel).

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan