Resultaten laden ...

Emmastraat 0 ong

1.608 - 11.658 m2 bedrijfsruimte te huur in Eijsden

Kenmerken

Huurprijs € 70 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Eijsden-Breust

LOGISTIEKE ONTWIKKELING TE HUUR / BEDRIJFSMATIG BESTEMDE GROND TE KOOP

*Getoonde illustraties zijn puur ter weergave van de mogelijkheden.*

Bent u op zoek naar een hoogwaardig logistiek warehouse op een strategische locatie? Dan hebben wij dé oplossing voor u! Wij presenteren met trots het gloednieuwe logistieke warehouse aan de Emmastraat te Eijsden, gelegen onder de rook van Maastricht en in de nabijheid van de snelweg A2. Deze unieke locatie biedt een ongekend scala aan mogelijkheden voor uw bedrijf.

Het logistieke warehouse is ontworpen met het oog op maximale efficiëntie en functionaliteit. De ruimte biedt voldoende opslagcapaciteit en kan eenvoudig uitgerust worden met geavanceerde technologieën en state-of-the-art logistieke systemen, naar wens van huurder. Verder zijn er moderne laad- en losfaciliteiten van toepassing, alles is aanwezig om uw logistieke processen te stroomlijnen en uw bedrijfsresultaten te optimaliseren.

Het warehouse is ontworpen om aan te passen aan de behoeften van uw bedrijf. We leveren maatwerk en vernemen graag uw unieke eisen. Het binnen deze uiting gepresenteerde warehouse is slecht één van de vele ontwikkelmogelijkheden op deze locatie.

Of u nu een beknopte opslagruimte nodig heeft of een grootschalige distributiehub, wij kunnen aan al uw eisen voldoen. Met flexibele indelingsopties en de mogelijkheid om de ruimte op te schalen, groeit het logistieke warehouse met uw bedrijf mee.

BASISKENMERKEN

• Adres: Emmastraat ong. – Perceel 2976, 6245 HZ Eijsden
• Bouwjaar: Start bouw Q3/Q4 2024
• Gebruik: Logistiek, bedrijfsruimte
• Oppervlakte: ca. 11.658 m² op basis van de gepresenteerde lay-out, onder te verdelen in 5 units.
• Perceeloppervlakte: 20.915 m²
• Huurprijs: Op aanvraag.
• Vraagprijs: € 175,-/m² excl. BTW
• Aanvaarding: In onderling overleg te bepalen.

LOCATIE

De bouwgrond is gelegen op bedrijventerrein Zoerbeemden. Dit bedrijventerrein is strategisch gelegen tussen Eijsden en Maastricht en wordt direct ontsloten door rijksweg A2 (afslagen Oost-Maarland, 57 en Eijsden, 58).
Het betreft een populair bedrijventerrein waar enkele kleinschalige uitbreidingen/nieuwbouw momenteel plaatsvinden en waar door de jaren heen weinig leegstand heeft geheerst.
Het terrein wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan hoogwaardige en moderne bedrijfsgebouwen.

Bereikbaarheid:
Per auto: Vanaf de A2 is het object binnen 5 minuten te bereiken.
Per openbaar vervoer: Busverbindingen richting Maastricht Station stoppen binnen loopafstand. Het treinstation van Eijsden is binnen 10 minuten fietsen te bereiken.

OBJECTINFORMATIE

Het gebouw bestaat uit:
Bouwlaag - Omschrijving – Oppervlakte (v.v.o.)
Begane Grond – bedrijfshal 1 - ca. 2.490 m²
Begane Grond – bedrijfshal 2 - ca. 2.520 m²
Begane Grond – bedrijfshal 3 - ca. 2.520 m²
Begane Grond – bedrijfshal 4 - ca. 2.520 m²
Begane Grond – bedrijfshal 5 - ca. 1.608 m²
Totaal ca. 11.658 m²

Parkeren:
Op eigen terrein zijn mogelijkheden voor verschillende parkeerplaatsen aanwezig.

Bestemming:
Als ruimtelijk kader geldt het Omgevingsplan ‘gemeente Eijsden-Margraten’, met specifiek voor dit object het bestemmingsplan ‘Bedrijventerreinen Gemeente Eijsden’. Op basis van dit plan is het object bestemd als ‘Bedrijventerrein - 1’. Activiteiten tot en met milieucategorie 4.2 zijn toegestaan. 80% van de kavel mag bebouwd worden.
Het Omgevingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

Perspectief qua reistijd:
• Afstand van locatie Emmastraat naar knooppunt Kerensheide: ca. 18 autominuten
• Afstand van locatie Beatrixhaven naar knooppunt Kerensheide: ca. 14 autominuten

HUURGEGEVENS

•Huurprijzen:
WAREHOUSE: EUR 70,- PER M² PER JAAR EXCL. BTW
KANTOREN: EUR 135,- PER M² PER JAAR EXCL. BTW
MEZZANINEVLOER: EUR 40,- PER M² PER JAAR EXCL. BTW
BUITENTERREIN: EUR 20,- PER M² PER JAAR EXCL. BTW
• Huurbetaling: Per maand vooruit.
• Btw: Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.
• Zekerheidsstelling: Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting.
• Indexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten:
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier.

KOOPGEGEVENS

• Vraagprijs bedrijfsmatig bestemde grond: € 175,-/m² excl. BTW
• Kadastrale info: het object is kadastraal bekend:
Gemeente Eijsden, sectie B, nummers 2976
Totaal groot: 20.915 m2
• Eigendom soort: Volle eigendom.
• Oplevering: In huidige staat, vrij van huur en bezemschoon.
• BTW levering van toepassing, geen overdrachtsbelasting bij verkoop van bouwgrond.

DUURZAAMHEID

In een wereld die steeds bewuster wordt van de impact van onze acties op het milieu, is duurzaamheid niet langer een optie, maar een absolute noodzaak. Wij begrijpen dit en zijn er trots op u ons gloednieuwe Logistiek Warehouse in Eijsden te presenteren, een gebouw dat is ontworpen volgens ESG-principes (Environmental, Social, and Governance) en BREEAM-certificering (Building Research Establishment Environmental Assessment Method). Aan u als zijnde huurder de keuze om deze principes te implementeren.
Vanaf het allereerste ontwerp van ons Logistiek Warehouse hebben we gestreefd naar een gebouw dat de ecologische voetafdruk minimaliseert. We hebben zorgvuldig gekozen voor duurzame bouwmaterialen en energie-efficiënte systemen om het energieverbruik te verminderen en de CO2-uitstoot te beperken.

Verkoop of verhuur van dit object is te allen tijde onder voorbehoud van schriftelijke goedkeuring door eigenaar.
Alle maten en afmetingen zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.

Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.