Resultaten laden ...

Emmerblok 31

60 - 400 m2 bedrijfsruimte te huur in Oud-Gastel

Kenmerken

Huurprijs € 3.000 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen Oud Gastel
Bedrijventerrein BORCHWERF II F (HALDERBERGE)

Ontdek de perfecte ruimte voor jouw bedrijf! Dit prachtige bedrijfspand met een oppervlak van circa 290m2 op de begane grond plus circa 170m2 op de eerste verdieping biedt een ideale omgeving voor groei en succes.

Gelegen op een strategische locatie, met moderne voorzieningen en een veelzijdige indeling die aan alle zakelijke behoeften voldoet. De ruime en lichte kantoorruimte is perfect voor inspirerend teamwork, terwijl de uitnodigende ontvangstruimte een professionele indruk achterlaat bij klanten.

Met voldoende parkeergelegenheid en gemakkelijke bereikbaarheid, biedt dit pand tal van mogelijkheden voor uw onderneming. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Oppervlakte
Begane grond oppervlak circa 290m2
Oppervlak eerste verdieping circa 170m2

Ligging en bereikbaarheid
Het pand is gelegen op de Borchwerf in Oud Gastel nabij de afrit van de A17. Daarmee biedt het pand goede uitvalswegen richting Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda en Rotterdam.

Parkeren
Het pand beschikt over 5 eigen parkeerplaatsen.

Opleveringsniveau
Het pand is voorzien van een krachstroom aansluiting, verwarming in de loods, in de ontvangstruimte en in de kantoor ruimte.

Huurcondities

Huurprijs: € 3.000,- per maand excl. BTW

Huurtermijn: 5 jaar

Servicekosten: € 150 per maand

Aanvaarding: in overleg

Opzegtermijn: 6 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Ja, is van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan