Resultaten laden ...

Gedempte Turfhaven 23

140 m2 bedrijfsruimte te huur in Steenwijk

Kenmerken

Huurprijs € 700 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Redelijk
Onderhoud binnen Redelijk
Wijk / Buurt Steenwijkerdiep

Multifunctionele opslagruimte beschikbaar aan de rand van het centrum van Steenwijk. Door de korte verbinding met de Rijksweg A32, de op loopafstand gelegen bushalte en het NS- station kent de locatie een uitstekende bereikbaarheid.
De opslagruimte heeft een grote overheaddeur en is uitermate geschikt zijn voor opslag van goederen of huisraad. Naast het gebouw is er een riant afsluitbaar buitenterrein beschikbaar dat eveneens als opslagruimte gebruikt kan worden.

Metrages (BVO)

Opslagruimte: circa 140 m2 BVO

Buitenterrein: circa 75 m2

Parkeren
Rondom het gebouw zijn er volop gratis openbare parkeergelegenheden aanwezig.

Bestemmingsplan

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven tot en met categorie 3.2 van de ‘staat van bedrijfsactiviteiten’ toegestaan. Voor het woonconform van de bovengelegen appartementen gaat de voorkeur van de verhuurder uit naar enkel opslagruimte en géén productiebedrijven.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

• Overheaddeur (breedte circa. 400 cm, hoogte circa. 350 cm)
• Krachtstroom
• Wasbak
• Brandhaspel
• Betonvloer
• TL- verlichting
• Vrije hoogte van circa. 415 cm

Huurcondities:

Huurprijs: € 700,- per maand.

Huurtermijn: In overleg.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Nee, is niet van toepassing

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan