Resultaten laden ...

Griend 31 3

205 m2 bedrijfsruimte te koop in Lelystad

Kenmerken

Prijs € 275.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Boswijk

Circa 180 m2 BVO bedrijfsruimte met een kantoor van circa 25 m2 BVO welke dienst doet als opslag/kantoorruimte, op maar liefst 348 m² eigen grond. Het object is centraal gelegen nabij de Geldersedreef in Lelystad. De bedrijfsruimte bestaat uit een bedrijfshal met daarin kantoorruimte en sanitaire voorzieningen. De vrije hoogte van het pand is circa 3,50 meter. De ruimte is bereikbaar door middel van een overheaddeur en een elektrische deur.

Lelystad als vestigingsplaats

Lelystad is een moderne, groeiende nieuwe stad, met een dynamisch karakter en een hoog ambitieniveau. De stad heeft nu ca. 80.000 inwoners. Daarnaast heeft Lelystad een centrale ligging in Nederland, met een eigen vliegveld en een directe treinverbinding met Schiphol. Steden als Amsterdam, Almere, Utrecht, Harderwijk en Zwolle zijn met de auto snel bereikbaar. Deze unit staat in verbinding met het NS-Station via het alom geprezen fietspadenstelsel van Lelystad en met een busverbinding.

Ruimtelijke kwaliteit en representativiteit zijn ook van toepassing op bedrijventerreinen in Lelystad. Dit zijn hoogwaardige, afgebakende en gestructureerde gebieden die op geringe afstand van voorzieningen als winkels, supermarkten, hotels en restaurants zijn gelegen.

Installaties

Het object is voorzien van de volgende installaties:

- Elektrische rolluiken;
- Elektrische overheaddeur;
- Vloer verwarmingsinstallatie (bijverwarming);
- Radiatoren;
- De vloerbelasting bedraagt circa 1.500 kg/m2;
- Anti ramkraakpalen.

Parkeren

Op eigen terrein vier auto’s en voldoende parkeervoorzieningen op openbaar terrein.

Bestemming

Bedrijventerrein Griend is een kleinschalig terrein gelegen aan de zuidkant van de stad en is door de ligging aan de Geldersedreef goed via de weg ontsloten. Het terrein is omsloten door de gelijknamige woonwijk Griend en met 1 hectare het kleinste bedrijventerrein van Lelystad.

Griend is van functie aan het veranderen en biedt ruimte aan kleinschalige bedrijvigheid in de lagere milieucategorieën en niet-economische functies in de sociaal-culturele en maatschappelijke sfeer. Onder voorwaarden zijn vormen van detailhandel ook toegestaan. Het gebied is volledig uitgegeven en uitbreidingsplannen zijn er niet. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Lelystad.

Voorbehoud

Goedkeuring en gunning eigenaar.

Huurprijs
€ 1.375,- per maand ( geen BTW van toepassing)

1. Huuringangsdatum
Per direct.

2. Huurperiode
In overleg.

3. Huurbetaling
In maand termijnen bij vooruitbetaling te voldoen.

4. Huurprijsaanpassing
Ieder jaar op basis van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI) Alle Huishoudens, zoals gepubliceerd door het CBS (2006=100), voor het eerst per datum 1 jaar na ingang huurovereenkomst.

5. Contractvoorwaarden
Standaard ROZ model vastgesteld in 2012 inclusief aanvullende bepalingen van verhuurder.

Vraagprijs
€ 275.000,– kosten koper

Nadat er overeenstemming bereikt is over de koopsom en overige voorwaarden, zal de koopovereenkomst schriftelijk vastgelegd worden in een koopakte. De koper is verplicht een waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom te deponeren bij de projectnotaris zodra de koopovereenkomst bindend is.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan