Resultaten laden ...

Grindzuigerstraat 37

450 - 1.200 m2 bedrijfsruimte te huur in Almere

Kenmerken

Huurprijs € 82.000 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Poldervlak
Bedrijventerrein POLDERVLAK

Riant bedrijfspand, beschikbaar op de Grindzuigerstraat 37 in Almere. De bedrijfsunit is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit meerdere hoogwaardige zelfstandige bedrijfsunits.

Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein "Poldervlak” aan de rand van Almere-Buiten. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen. De op- en afritten van de A6 bevinden zich op 5 minuten afstand en zorgen voor een uitstekende verbinding met de A1 en de A27.

Metrages (BVO)

Bedrijfsruimte hal 37: circa 1.200 m2

Buitenterrein: circa. 450 m2

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemmingsplan
Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met categorie 3.2 van de staat van bedrijfsactiviteiten. Op de locatie geldt de enkelbestemming, bedrijventerrein-2, vooraf dient men de lijst van toegestane bedrijfsactiviteiten te raadplegen.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Voorzieningen bedrijfsruimte
- Betonvloer
- Aluminium kozijnen
- Krachtstroom
- LED-verlichting
- Lichtstraat
- Overheaddeuren
- Vrije hoogte circa. 6,70 meter
- Vloerbelasting: circa. 2.500 kg/m2

Huurcondities

Huurprijs: €82.000,- per jaar excl. BTW

Huurtermijn: In overleg, minimaal 5 jaar.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling: Waarborgsom van 3 maanden huur.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na ingangsdatum en vervolgens jaarlijks.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan