Resultaten laden ...

Van Marwijk Kooystraat 4

1.380 m2 bedrijfsruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Industriegebied Amstel
Bedrijventerrein Amstel Business Park Noord

OBJECT
Het gebouw aan de Van Marwijk Kooystraat is gelegen in het Amstel Business Park nabij de ringweg A10 en op loopafstand van het metrostation Overamstel. Het gebied is enorm in ontwikkeling en verandert van een traditioneel bedrijventerrein naar een gemengd woon-/ werkgebied en huisvest onder andere diverse moderne kantoren, hotels, restaurants, padel, woning ontwikkelingen (Amstelkwartier, KBF Dock, en Bijlmer Bajes kwartier) en diverse andere ondersteunende faciliteiten. Meer en meer jonge en creatieve bedrijven ervaren dit als prettig en vestigen zich graag in de directe omgeving.

Tevens zijn gevestigde namen als Warner Bros en Q-music in dit gebied gevestigd. De omgeving lag als werkgebied aan de rand van de stad. Maar met nieuwe woningbouw in de gebieden OverAmstel, Amstel III en de Nieuwe Kern groeien de gebieden dichter naar elkaar en naar de stad toe. Het gebied wordt door de Gemeente Amsterdam actief getransformeerd naar een multifunctioneel en creatief woon-/ werkgebied. De gunstige ligging ten opzichte van de stad en de goede bereikbaarheid per metro, fiets en auto maken het een aantrekkelijk werkgebied.

OPPERVLAKTE
Momenteel is er in totaal circa 1.380 m² bedrijfsruimte beschikbaar gelegen op de begane grond met twee overheaddeuren één aan de straatkant en één aan het parkeerterrein.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeren mogelijk op de openbare weg of in de nabij gelegen parkeergarages. Daarnaast beschikt het naastgelegen parkeerterrein over meerdere parkeerplaatsen.

HUURPRIJZEN
Bedrijfsruimte: € 125,- per m² v.v.o. per jaar.

Bovengenoemde huurprijs dient te worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten:
In nader overleg. Als verrekenbaar voorschot, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn:
2 jaar. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden.

Huuringangsdatum:
In overleg.

BTW:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.

OPLEVERINGSNIVEAU
De bedrijfsruimte zal in huidige staat (as-is) opgeleverd worden, voorzien van onder andere:
Huidige vloerafwerking met een vloerbelasting van ca. 1.000 kg per m²;
Huidige overheaddeuren, waarvan 1 elektrisch en 1 handmatig;
Vrije hoogte van ca. 4,5/5 meter;
Ventilatie luiken in het shed-dak (elektrisch bedienbaar);
Lichtstraten (koepels) in het shed-dak;
Verwarming middels heaters.

BEREIKBAARHEID
De gunstige ligging ten opzichte van de stad en de goede bereikbaarheid per metro, fiets en auto maken het een aantrekkelijk werkgebied.

Per auto:
Per auto is de locatie goed bereikbaar. De afslag 11 Amsterdam-Amstel ligt om de hoek even als de ringweg A10 Zuid, die aansluit op de Rijksweg A2 (Amsterdam – Utrecht) en de Rijksweg A4 (Amsterdam – Luchthaven Schiphol – Den Haag).

Per openbaar vervoer:
Per openbaar vervoer is de locatie eveneens goed te bereiken. Op 200 meter loopafstand bevindt zich metrostation “Overamstel“ dat een directe verbindingen heeft met metro 51 naar NS-station “Amstelstation”, van waar een directe aansluiting is op de internationale luchthaven Schiphol en Amsterdam Centraal Station.

Lees meer op onze website:
http://www.trec.nl

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan