Resultaten laden ...

Groningenhaven 1 Nieuwbouw (GH01) 0 ong

171 m2 bedrijfsruimte te koop in Nieuwegein

Kenmerken

Prijs € 300.000 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt De Wiers
Bedrijventerrein Plettenburg-De Wiers Zuid

Schrijf u in via gh01.nl

ADRES
Nieuwbouwcomplex GH01 aan de Groningenhaven 1 te Nieuwegein.

ALGEMEEN
GH01 bedrijfsunits wordt gerealiseerd aan de Groningerhaven 1 op bedrijventerrein Plettenbrug en de Wiers in Nieuwegein. Door de hoekligging van het perceel is het project ruim opgezet en heeft deze bij oplevering twee inritten, een aan de Groningerhaven en een aan de Brabanthaven. Het nieuwbouwproject bestaat uit 27 hoogwaardige bedrijfsunits met ruime gebruikersmogelijkheden. De units worden te koop aangeboden en variëren in grootte van ca. 124m2 tot ca. 182 m2 BVO. De indeling van de units zijn verschillend, van 2 tot 3 lagen en met of zonder een dakterras.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Plettenburg en De Wiers vormen samen het grootste bedrijventerrein van Nieuwegein. Het totale oppervlak van de terreinen is circa 140 hectare. Het bedrijventerrein kenmerkt zich vooral door een diversiteit aan met name bedrijfspanden met kantoorruimte, showrooms en vrijstaande bedrijfsgebouwen. Nieuwegein heeft een grote aantrekkingskracht op de regio. Als stad ligt Nieuwegein direct ten zuiden van Utrecht en tevens liggen Houten, IJsselstein en Vianen op een steenworp afstand. Hiermee is een zeer uitgestrekt verzorgingsgebied binnen handbereik.

Door de gunstige ligging vlakbij Rijkswegen A2, A12 en A27 is het terrein uitstekend bereikbaar. Door de komst van de nieuwe ontsluiting aan de A27 (afrit A28), is de bereikbaarheid van het bedrijventerrein nog verder geoptimaliseerd. Met het openbaar vervoer zijn Plettenburg en De Wiers goed bereikbaar doormiddel van meerdere bushaltes.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Vreeswijk
Sectie: C
Nummer: 1039
Zakelijk recht: Volledig eigendom

OVERZICHT UNITS

Unit 17
- Begane grond 57,30 m² b.v.o.
- 1e verdieping 57,30 m² b.v.o.
- 2e verdieping 57,30 m² b.v.o.
- Totaal 171,90 m² b.v.o.
- Parkeerplaatsen 2
- Koopsom € 300.000,00 vrij op naam
- Status: Beschikbaar

De beschikbaarheid van de units is aan wijzigingen onderhevig.

Bovengenoemde koopsommen zijn exclusief aansluitkosten nutsvoorzieningen, kosten voor abonnement en levering van elektra, water en internet en BTW.

In de koopsom zitten de grondkosten en terreinverharding, bouwkosten, 2 parkeerplaatsen, overdracht- en notariskosten, architect en adviseurs, makelaarscourtage en aansluiting op de gemeentelijke riolering inbegrepen.
De kopers betalen in een aantal termijnen de diverse stadia van de bouw. Betalingen en wijze van betaling zijn vermeld in de koopovereenkomst en aannemingsovereenkomst.

Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

APPARTEMENTENSRECHTEN
De grond en de daarop te realiseren bebouwing wordt gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welk het recht geeft op het uitsluitende gebruik daarvan. Naast het eeuwigdurende erfpachtrecht van de grond onder de bebouwing wordt elke koper tevens mede-erfpachter van het gemeenschappelijke buitenterrein. Voor het beheer hiervan wordt van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht.

VERENIGING VAN EIGENAREN (VVE)
Zoals gebruikelijk bij bedrijfsverzamelgebouwen wordt het gehele perceel grond ter zake project GH01 gesplitst in appartementsrechten. Ieder appartementsrecht zal daarbij recht geven op het uitsluitend gebruik van een bedrijfsunit met bijbehorende parkeerplaatsen.

Kopers zijn van rechtswege lid van de vereniging van eigenaars die door een externe beheerder zal wordt beheerd. Deze beheerder wordt geselecteerd tijdens de realisatiefase van project GH01. Middels de maandelijkse bijdrage (servicekosten) zullen de zaken geregeld worden binnen de VvE om de kwaliteit van het complex te waarborgen. Zaken die door de VvE geregeld worden zijn onder meer:
• opstalverzekering;
• aansprakelijkheidsverzekering;
• onderhoudsreserveringen voor de gemeenschappelijke delen van het complex;
• onderhoud buitenterrein;
• gemeenschappelijke verlichting;
• gevelreiniging;
• et cetera.

BESTEMMING
Het bestemmingsplan ‘‘Plettenburg-De Wiers 2009’’ is vigerend. Op de plankaart is het object aangemerkt met de enkelbestemming “Bedrijf” met de lettertekenaanduiding “bedrijf ten hoogste tot en met categorie 4b”. De voor deze aangewezen gronden zijn bestemd voor:
• bedrijven welke voorkomen in de categorieën 1 tot en met 4b van de bij deze voorschriften behorende Staat van Bedrijfsactiviteiten;
• detailhandel in volumineuze goederen;
• dienstverlening.

Voor nadere informatie omtrent de bestemming en gebruikersmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Nieuwegein.

OPLEVERINGSNIVEAU
De units worden opgeleverd conform de Technische Omschrijving. In de basis worden de units casco opgeleverd op basis van het volgende:
• overheaddeur* elektrisch bedienbaar;
• groepenkast inclusief aansluiten overheaddeur en wandlamp bij entree;
• begane grondvloer beton monoliet met een toelaatbare belasting van 1.000kg/m2;
• verdiepingsvloer bestaat uit kanaalplaatvloer met een toelaatbare belasting van 400kg/m2;
• raamkozijnen van aluminium en/of kunststof voorzien van HR++ isolatieglas en ventilatieroosters;
• dichte vurenhouten verdiepingstrappen met balustrades gegrond afgewerkt;
• meterkast voorzien van elektra/water/internet (aansluitingen niet in koopsom begrepen);
• vrije hoogte begane grond ca. 3,7 m;
• vrije hoogte verdiepingen ca. 3,0 m.

*Standaard wordt de overhead in dichte of (keuze koper) met twee glasstroken uitvoering geleverd. Tegen meerprijs kan er een vaste glazen pui of handmatige harmonica pui gekozen worden.

PARKEREN
Iedere bedrijfsunit beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen.

ENERGIELABEL
Verkoper stelt zich op het standpunt dat bij oplevering geen energielabel utiliteit hoeft te worden afgegeven in de zin van het bij oplevering van het casco geldende Besluit Energieprestatie Gebouwen (BEG), aangezien door de casco oplevering van het verkochte onvoldoende gegevens beschikbaar zijn om volgens het voorgeschreven ISSO protocol een energielabel te kunnen opstellen.

Afhankelijk van de gebouwfuncties die de eigenaar/gebruiker aan het gekochte toekent, kan er sprake zijn van de verplichting tot afmelden van een energielabel. Eigenaar/gebruiker neemt zelf de regie op zich voor het correct laten opstellen en tijdig laten afmelden van dit energielabel, hierbij inbegrepen de verplichting om te blijven voldoen aan het Bouwbesluit en dan met name de energieprestatie eisen van het Bouwbesluit.

KOOPOVEREENKOMST
In de op te maken koopovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de koopovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

AANNEMINGSOVEREENKOMST
In de op te maken aannemingsovereenkomst zullen de gebruikelijke bepalingen worden opgenomen. Daarnaast zullen de aannemingsovereenkomst en de akte van levering die bedingen bevatten die de notaris nodig acht en normaal gebruikelijk zijn.

ZEKERHEIDSSTELLING
Binnen 10 dagen na ondertekening van de overeenkomst dient koper een waarborgsom te storten groot 10% van de koopsom. In plaats van deze waarborgsom kan de koper een bankgarantie stellen.

OPLEVERING
Zodra zowel de omgevingsvergunning is verleend en 70% van de units is verkocht, of zoveel minder ter beoordeling aan de ontwikkelaar, wordt met de bouw van dit project gestart. De bouwtijd bedraagt circa 10-11 maanden (47 werkbare werkdagen na start van het heiwerk).

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan