Resultaten laden ...

Hei-Grindelweg 73

15 m2 bedrijfsruimte te huur in Heerlen

Kenmerken

Huurprijs € 595 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Heksenberg

Kamer te huur 15 m2 ideaal voor fysio diëtiste gesprekstherapieën enz enz kamer is gelegen naast de wachtruimte op de begane vloer, deze wachtruimte is voorzien van een koffiecorner.
Tevens is het mogelijk om het gehele pand te kopen.

Zorgverzekeraars en beroepsverenigingen hebben deze ruimte in het verleden een akkoord verklaring gegeven, dit i.v.m. eventuele vergoedingen van de zorgverzekeraars, ons gehandicapte toilet behoort ook tot een van deze eisen tevens AED in huis, en dorpelvrije entree, enz enz

Huur per maand van deze kamer met gebruik van de overige ruimtes bedraagt € 595,00 incl. GWL reiniging overige ruimtes afvalheffingen en buma rechten, geen BTW bijtelling, al deze kosten zitten in de huur verwerkt.

Ruimte is reeds gemeubileerd, maar kan ook leeg opgeleverd worden, rondom het pand is ruim voldoende gratis parkeerruimte ter beschikking wel zo prettig voor u en uw clientèle, openbaar vervoer stopt op korte loop afstand van het pand.

Als huurder beschikt je zelf over sleutel en alarmbatch dus van niemand afhankelijk, zelf je werkuren bepalen vanaf 7 uur tot 20.00 uur dagelijks beschikbaar.

Beheerder verzorgd zelf de bezichtigingen, welke ook in het weekend en na kantoortijd mogelijk zijn.

Koopcondities
In overleg

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================