Resultaten laden ...

Henk Speksnijderstraat 8

9 - 50 m2 bedrijfsruimte te huur in Rotterdam

Kenmerken

Huurprijs € 495 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Het Lage Land

Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw medische of beautypraktijk om uw cliënten- patiëntenkring kunt uitbreiden? Dan bent u vast geïnteresseerd in het voeren van uw praktijk op een toplocatie in het winkelcentrum 'Het Lage Land' in de wijk Prins Alexander in Rotterdam. Het winkelcentrum trekt door de mix van lokale ondernemers en landelijke ketens, zoals onder andere de Big Bazar, Action, Scapino, Kruidvat, Albert Heijn en de Jumbo, dagelijks duizenden bezoekers.

In het House of Marjory Alice aan de Henk Speksnijderstraat zijn prachtige praktijk- kantoorunits beschikbaar voor diverse professionals zoals bijvoorbeeld schoonheidsspecialiste, barbier, kapper, wimperstyliste, nagelstyliste, masseuse, cosmetisch arts, wimperstyliste, haarwerker(medisch) etc. maar ook om cursussen te geven. Door haar hoogwaardige afwerking heeft het pand een CRKBO erkenning voor schoonheidsspecialist en kapper ontvangen. De praktijk- kantoorunits zullen volledig ingericht opgeleverd worden en er is een bemande receptie voor een professionele ontvangst.

Beschikbare units

Momenteel zijn er nog slechts 5 units beschikbaar voor de verhuur.

De beschikbare units variëren van 9 m2 tot maximaal 50 m2.

Parkeren

Het pand is op loopafstand gelegen van een groot parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden. In de direct omgeving is bovendien ruimschoots parkeergelegenheid aanwezig.

Opleveringsniveau

- Airconditioning met verwarming
- Alarminstallatie
- Balie
- Camerabeveiliging
- Dauerluftung
- Glasvezel
- Glazen pui
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Internet- telefonieaansluiting
- Pantry
- Stucwerkwanden
- Toiletruimte
- Geluidsinstallatie
- LED – licht

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 495,- per maand excl. BTW (afhankelijk van de oppervlakte van de unit)

Servicekosten: € 100,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: Minimaal 6 maanden.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan