Resultaten laden ...

Hettenheuvelweg 26

533 - 1.174 m2 bedrijfsruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Aantal parkeerplaatsen 75
Huur parkeerplaats € 1750 /parkeerplaats/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Amstel III/Bullewijk
Bouwjaar 2008
Energielabel A
Typische oppervlakte bouwlaag 609 m²

De nieuwbouwontwikkeling van het kantoorgebouw aan de Hettenheuvelweg 26 biedt ca. 9.500 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over 8 verdiepingen met 4 verschillende daktuinen en biedt meerdere faciliteiten. Het kantoorgebouw krijgt een zeer moderne uitstraling met grote ramen die zorgen voor veel lichtinval. Deze grote vloeroppervlakten zijn vrij in te delen. De begane grond beschikt over een buitenruimte, een restaurant, een fitness en ruime entree met ontvangst.

Locatie
Het representatieve kantoorgebouw wordt ontwikkeld in het gemiste woon- en werkgebied 'Amstel III'. Amstel III is een grootstedelijk gebiedsontwikkelingsproject in Zuidoost. Het is samen met de ArenAPoort het derde werkgebied van Amsterdam waar dagelijks maar liefst 26.000 mensen komen werken.

Amstel III is een groot gebied langs het spoor tussen de Amsterdam ArenA en het Amsterdam UMC - Locatie AMC met de metrostations Bullewijk en Holendrecht als toegangspoorten. Amstel III bestaat uit twee type gebieden: een typisch bedrijventerrein langs de A2 waar onder andere automotive ondernemingen gevestigd zijn en een transformatiegebied in de kantorenzone. In de kantorenzone worden naast de al bestaande studentencampus Blue-Gray meer woningen gerealiseerd.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer
Metrostation Bullewijk en Metro- en NS Station Amsterdam Bijlmer ArenA zijn nabij gelegen en zorgen voor een goede connectie met het routenet van Amsterdam. Vanaf Metrostation Bullewijk is de Hettenheuvelweg 26 in 8 minuten lopen bereikbaar. Vanaf Station Amsterdam Bijlmer ArenA is de Hettenheuvelweg 26 binnen 15 minuten lopen bereikbaar.

Auto
Vanwege de gunstige ligging direct aan de A9 enerzijds en de A2 anderzijds, is het object uitstekend te bereiken per eigen vervoer. De A9 en de A2 gaan over in de ringweg A10 die een goede aansluiting op de snelwegen A4 (Amsterdam – Den Haag - Rotterdam en de A1 (Amsterdam - Amersfoort).

Parkeren
De Hettenheuvelweg 26 beschikt over een inpandige fietsenstalling die plek biedt voor 174 fietsen. In de parkeergarage bij Amstel NEXT zijn 73 parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur. In het naastgelegen pand zijn nogmaals 120 parkeerplaatsen beschikbaar.

Faciliteiten:
Het kantoorgebouw beschikt over onder andere de volgende faciliteiten:
- Representatieve entree met ontvangst;
- Ruime binnentuin;
- Panty per verdieping;
- Sanitaire voorzieningen;
- Hoge plafonds;
- Industrieel plafond;
- Verlichtingsarmaturen;
- Bar en dakterras;
- Parkeergarage voor zowel fietsen als auto’s.