Resultaten laden ...

Hopperzuigerstraat 7 B

130 m2 bedrijfsruimte te koop in Almere

Kenmerken

Status Onder bod
Prijs € 239.500 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Poldervlak
Bedrijventerrein POLDERVLAK

Uniek vanwege:
-hoekligging
-goede parkeermogelijkheden
-fraaie maatvoering
-ruime overspanning
-extra tussenvloer van 100m2 mogelijk, dus gemakkelijk uit te breiden naar 230m2

Op 8 autominuten van de A6 en 20min van de A9/ Amsterdam ligt deze courante, uiterst functionele en hoge bedrijfsruimte van netto 126m² op de begane grond met een goede vrije hoogte. Hier zou nog prima een verdiepingsvloer ingebouwd kunnen worden. Ook biedt het bestemmingsplan ruimte om op te bouwen tot wel 15meter hoog.

INDELING EN AFMETINGEN
Entree, kantoorruimte (ca5.60x5.70), bedrijfsruimte (ca9.65 x 9.83) bereikbaar middels een hoge overheaddeur (3.10 breed).

VRAAGPRIJS
€ 239.500,- k.k. (BTW vrij).

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het pand maakt deel uit van een Vereniging van Eigenaren hetgeen inhoud dat eens per jaar overleg met de andere eigenaren dit blok plaatsvindt. De opstalverzekering wordt ook collectief gedaan en er zal gespaard gaan worden voor toekomstig onderhoud aan bijvoorbeeld het dak. Een inschatting van de kosten voor de gezamenlijke zaken (verzekeringen, dakreserveringen, bank en vergaderkosten) is €50,- per unit per maand.

PARKEREN
Voor de deur kan vrij geparkeerd worden op gemeente grond. Die parkeerplaatsen behoren dus formeel niet tot het verkochte. Wel zijn er meerdere ondernemers die eigen bordjes hebben geplaatst om het parkeren zelf te kunnen gebruiken hetgeen in de praktijk goed werkt. Het parkeerterrein aan de zijkant van het blok behoort tot het gezamenlijke eigendom van alle eigenaren van dit blok. Die parkeerruimte is thans in gebruik bij 1 ondernemer waarmee afgesproken is dat dat tijdelijk om niet (zonder vergoeding) is. Gekeken kan worden of met hem overeenstemming bereikt kan worden om dit langduriger overeen te komen waarbij de inkomsten aan de Vereniging van Eigenaren toekomen zodat de individuele bijdragen nog verder naar beneden kunnen.

BEREIKBAARHEID
Het pand is goed bereikbaar, zowel per openbaar vervoer als met de auto;

AUTO:
De A6 richting Amsterdam en Lelystad is binnen 8 minuten bereikbaar. Vanaf hier kunt u doorrijden naar de A1 richting Amsterdam of Amersfoort of de A27 richting Utrecht.

OPENBAAR VERVOER:
Een bushalte is op korte afstand bereikbaar.

Bent u geïnteresseerd, laat het ons dan weten, we helpen u graag! Stel gerust al uw vragen.
Een bezichtiging kan vaak op korte termijn worden gepland.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan