Resultaten laden ...

Inductorstraat 55 17

97 m2 bedrijfsruimte te huur in Veenendaal

Kenmerken

Perceeloppervlakte 100 m²
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Nijverkamp
Bedrijventerrein Ambacht/Nijverkamp

Namens onze opdrachtgever, bieden wij u een drietal nieuwbouw units TE HUUR aan op de Inductorstraat te Veenendaal. De units hebben ieder ca. 194 m² aan vloeroppervlakte, verdeelt over twee bouwlagen.

DRIE UNITS BESCHIKBAAR - (combineren mogelijk).

De begane grond beschikt over een loopdeur en een brede elektrisch bedienbare overheaddeur ( ca. 4 m¹ breed x 3,3 m¹ hoog). De verdieping leent zich perfect voor kantoorruimte. Een mooie combinatie, ideaal voor uw onderneming!

Op dit moment zijn de units nog casco, maar de eigenaar is bereid een ontvangsthal, toilet, een keukenblok met inbouwapparatuur en airconditioning-units (die zowel kunnen koelen/verwarmen) te laten plaatsen.

Qua parkeren zijn er een drietal eigen parkeerplaatsen voor de deur aanwezig (welke zijn voorzien van een laadpaal met twee aansluitpunten (maximaal één aansluitpunt per sessie werkzaam)).

De bedrijfsruimte bevindt zich op het bedrijventerrein “Het Ambacht” aan de zuidoost kant van Veenendaal en is reeds opgeleverd.

De bedrijfsruimte is gesitueerd nabij de Rondweg-Oost en -West (uitstekende regionale uitvalswegen) en nabij de op- en afrit van de Rijksweg A12 (Utrecht – Arnhem), welke u op landelijk niveau bedienen. Openbaar vervoer in de vorm van buslijnen en het NS-station Veenendaal-Centrum bevinden zich in de directe omgeving.

Benieuwd? Informeer naar de mogelijkheden. Onze bedrijfsmakelaar vertelt u graag alle ins and outs van deze bedrijfsunit(s).

---

Maatvoering:
-Hal: ca. 13,4 m¹ diep x 7,2 m¹ breed x 3,5 m¹ hoog (ca. 97 m²).
-Kantoor: ca. 13,4 m¹ diep x 7,2 m¹ breed x 3,3 m¹ hoog (ca. 97 m²).

Opleveringsniveau:
Uitgangspunt is dat het object in casco staat wordt opgeleverd.

Bestemming:
‘Bedrijf’ tot CAT 3.2.

Parkeren:
Een drietal eigen parkeerplaatsen aanwezig (met laadpaal), tevens is er een algemeen fietsenrek aan de Inductorstraat beschikbaar.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 1.500,- per maand, exclusief BTW, exclusief GWE.

NUTS-kosten:
Eigen NUTS-aansluitingen, voor rekening-/risico van huurder.

Zekerheidsstellingen:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal € 4.500,-.

Aanvaarding:
Per direct mogelijk.

Huurtermijn:
In overleg, minimaal één (1) jaar.

Opzegtermijn:
3 maanden.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ). Huurders dienen zich te conformeren aan het huishoudelijk reglement.

Maatvoering:
De in deze projectinformatie opgenomen maatvoering is slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Er is geen NEN-meting uitgevoerd m.b.t. de maatvoering.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. VC makelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.