Resultaten laden ...

Industrieweg B12 0 ong

165 m2 bedrijfsruimte te koop in Giessen

Kenmerken

Status Onder optie
Prijs € 225.000 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen in buitengebied
Bedrijventerrein DE RIETDIJK

Industrieweg 0-ong B12 te Giessen | Hoogwaardige bedrijfsunit met een oppervlakte van 165 m2 in nieuw te bouwen bedrijfsverzamelgebouw.

ALGEMEEN
Op goede locatie gelegen aan de Industrieweg 0-ong te Giessen wordt dit prachtige nieuwbouwproject gerealiseerd door de ontwikkelaar HK Vastgoed. Het nieuwbouwproject bestaande uit 24 bedrijfsunits zijn optimaal voor kleinere bedrijven en zelfstandigen. Elke unit zal o.a. beschikken over een elektrisch bedienbare overheaddeur van 4 x 4,5 m1 hoog, loopdeur en ruime raampartijen op de verdieping.

Een uniek detail van deze ontwikkeling, de verdiepingsvloer wordt gelegen op 5,0 m1 hoogte waardoor er een uitermate goede, functionele begane grondvloer ontstaat. Daarnaast wordt de entree afgetimmerd door de ontwikkelaar waardoor de begane grond en de verdieping afzonderlijk te gebruiken zijn.

De gevel van deze bedrijfsunit B12 zijn opgetrokken met metselwerk sierlijsten en sandwichgevelpanelen. De bedrijfsunit beschikt over 2 eigen parkeerplaatsen. De totale oppervlakte van de unit bedraagt 165 m2 onderverdeeld in de begane grond en verdieping.

De units zullen casco opgeleverd worden, met de mogelijkheid om als koper de ruimte verder naar uw wensen af te werken.

STERKE PUNTEN
- Moderne uitstraling
- Verdiepingsvloer op 5,0 m1 hoogte
- Nieuwbouw
- Overheaddeur van 4,0x4,5 meter
- 2 eigen parkeerplaatsen
- Afzonderlijke entree

OPPERVLAKTEN
- 165 m² BVO
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het bedrijfsverzamelgebouw zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2025 worden opgeleverd. Het bedrijfsverzamelgebouw zal worden voorzien van een gewapende betonnen fundering op prefab betonpalen. De begane grondvloer wordt in het werk gestort en monolithisch afgewerkt. De vloer wordt geïsoleerd uitgevoerd en is berekend op een maximale vloerbelasting van 500 kg/m2 met een puntbelasting van 900 kg/m2. De constructie betreft een staalconstructie. De gevels rondom bestaan uit deels sandwichbeplating en deels metselwerk. De binnenwanden zullen bestaan uit prefab beton binnenwanden. De dakconstructie bestaat uit zelfdragende geprofileerde stalen dakplaten welke worden gemonteerd op de staalconstructie. Het dak wordt voorzien van isolatie en afgewerkt met PVC dakbedekking. Het dak is berekend op het plaatsen van eventuele zonnepanelen.

In de brochure treft u de volledige technische omschrijving van het object.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt standaard opgeleverd inclusief o.a.*

- Meterkast met aansluitingen water en elektra
- Standaard elektrische installatie
- Standaard elektra aansluiting 3x25A tot in de meterkast
- Standaard wateraansluiting 2,5 m3/h tot in de meterkast
- Afgedopt afvoerpunt riolering achter/naast de meterkast
- Mantelbuizen t.b.v. de nutsvoorzieningen
- Elektrische overheaddeur van 4,0x4,5 meter (nog aan te sluiten)
- Loopdeur
- 2 eigen parkeerplaatsen

PARKEREN EN TERREIN
De unit B12 is in het linker gebouw gesitueerd en beschikt over een tweetal eigen parkeerplaatsen. Het terrein wordt volledig verhard middels betonklinkers.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bestemming is bedrijfsdoeleinden. Eventuele vergunningen dienen door de koper zelf bij de gemeente geregeld te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen in Gemeente Altena. Het inwonersaantal van de Gemeente Altena bedroeg ca. 55.000 inwoners volgens het CBS op 1 januari 2019. Het object is gelegen in de plaats Sleeuwijk, dit betreft een locatie welke centraal in het land van Heusden en Altena is gesitueerd.

Het object is op korte afstand (5-10 minuten) gelegen vanaf de Rijksweg A-27 (Breda-Utrecht) Op ca. 15 minuten afstand is knooppunt Gorinchem te bereiken welke aansluiting biedt tot de Rijksweg A-15 (Rotterdam-Nijmegen).

KADASTER
Het bedrijfsverzamelgebouw wordt gerealiseerd op het perceel Woudrichem - I - 2461. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 3.335 m².

VRAAGPRIJS
€ 225.000,-- v.o.n. exclusief btw*

*De vrij op naam prijs is exclusief:
- aansluitkosten water en elektra, indicatief €2.236,40 (o.v.v. prijswijzigingen)

VVE Kosten
De indicatieve kosten bedragen tussen de €100,- en €150,- excl. BTW per maand. In de bijdrage zijn de volgende componenten meegenomen:
- Opstalverzekering
- Reservering voor (toekomstig) onderhoud
- Kosten beheer
- Onderhoud van het groen

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

AANVAARDING
Nader te bepalen

ZEKERHEIDSSTELLING KOOP
Bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom dient binnen vier weken na koopovereenstemming te worden gedeponeerd bij de notaris.

COURTAGE
Mocht door de bemiddeling van Hofstede® Bedrijfshuisvesting
een transactie tot stand komen, bent U ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd. De verkoper treedt op als opdrachtgever richting de makelaar.

VOORBEHOUD
Eventuele kooptransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw. Tot deze goedkeuring is verleend, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.