Resultaten laden ...

Luijtenstraat 34

170 m2 bedrijfsruimte te koop in Lekkerkerk

Kenmerken

Status Onder bod
Prijs € 275.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Bedrijventerrein Lekkerkerk-Oost

Bedrijfsruimte met een uitstekende bereikbaarheid!

Aan de Luijtenstraat 34 in Lekkerkerk bieden wij deze bedrijfsruimte met diverse separate magazijnen ten behoeve van opslagruimte aan. De bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 170 m², waarvan de linkerzijde bestaat uit 2 separate magazijnen met een oppervlakte van respectievelijk 18 m² en 22,50 m². Deze zijn onder andere toegankelijk via een overheaddeur, als via 2 openslaande deuren aan de achterzijde van het pand. Het is uiteraard ook mogelijk deze ruimten te betrekken bij de overige vierkante meters. Het pand heeft een nokhoogte van 4,85 meter (maximum bouwhoogte conform bestemmingsplan: 10 meter).

Het pand is onder andere voorzien van een betonvloer, diverse lichtstraten, toiletruimte, magazijn, alarminstallatie, 2 overheaddeuren en glasvezel. Met onder andere Rotterdam, Bergambacht en Gouda als uitvalswegen heeft dit bedrijfspand een goede ligging.

Locatie:
Dit pand is gelegen aan de Luijtenstraat 34 te Lekkerkerk. Middels de N476 is de provinciale weg N210 bereikbaar, welke een goede ontsluiting biedt richting onder andere Rotterdam, Gouda en Utrecht.

Oppervlakte:
Totaal: ca. 170, m²

De afmetingen zijn zichtbaar in de bijgesloten plattegrond.

Parkeren:
Voor de deur is op eigen terrein mogelijkheid voor parkeerplaatsen. Daarnaast is het mogelijk om op de openbare weg te parkeren.

Opleveringsniveau:
- 2 hand bedienbare overheaddeuren;
- Onderheide betonvloer;
- Glasvezel (thans nog niet aangesloten/ in gebruik);
- Boiler t.b.v. warm water;
- Alarminstallatie.

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst zal een ouderdomsclausule en 'as is, where is'-cluasule worden opgenomen.

Perceel:
Gemeente: Lekkerkerk
Sectie: C
Nummer: 9161
Grootte: 240 m²

Aansprakelijkheid/ disclaimer:
De informatie in deze verkoopbrochure is door ons makelaarskantoor, met input van de verkoper en leveranciers met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor de onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten, oppervlakten, tekeningen en impressies zijn puur indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan