Resultaten laden ...

John F. Kennedylaan 31

8.500 m2 bedrijfsruimte te koop in Valkenswaard

Kenmerken

Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Industrieterrein Schaapsloop
Bedrijventerrein SCHAAPSLOOP 1

TE KOOP - JOHN F. KENNEDYLAAN 31-49 VALKENSWAARD

Grootschalig bedrijfscomplex van ruim 8.500 m² op een ruim en courant perceel van 15.000 m² gelegen op het bedrijventerrein ‘Schaapsloop’ te Valkenswaard!

In de directe omgeving bevinden zich onder andere de bedrijven Smeva, MCB, Anvil, Tilbox, ZND, Van den Borne, Brabantia, Lareka en VDL.

Het object omvat in totaliteit circa 8.500 m² opslag- en productieruimten verdeeld in diverse compartimenten waarvan circa 650 m² representatieve kantoorruimte betreft; circa 500 m² luifel en circa 300 m² betonnen bordessen die boven de kantoorruimten zijn gelegen.

Aan de voorzijde bevindt zich een laadkuil met twee losdocks en aansluitende expeditie ruimte (crossdock).

De vrije hoogte van de bedrijfshallen is circa 5.50 m¹ en voorzien van een groot aantal elektrische bedienbare overheaddeuren, verwarming, verlichting en lichtstraten.

Op eigen terrein zijn voldoende parkeergelegenheden verhard met klinkers en stelconplaten. Het terrein is afgesloten middels een centrale poort en verder voorzien van spijlen hekwerken.

Het bedrijventerrein is goed bereikbaar door de nabijgelegen snelweg A2 Eindhoven-Maastricht.

De bestemming is ‘bedrijfsdoeleinden’ in de milieucategorie tot en met 3.2. Het bebouwingspercentage is 70% (dus uitbreidingen zijn ruimschoots aanwezig); de bouwhoogte is maximaal 9 m¹. Detailhandel is niet toegestaan.

Aanvaarding in overleg.

Koopprijs op aanvraag.