Resultaten laden ...

Kadijk 3 A

445 m2 bedrijfsruimte te koop in Lemmer

Kenmerken

Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs € 692.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen Lemmer
Bedrijventerrein Lemsterhoek

Prachtige locatie om wonen en werken te combineren in het gezellig Lemmer. Dit multifunctionele bedrijfspand met aanliggend bedrijfswoning staat op een perceel van 2.190 m2 aan de rand van Bedrijventerrein Lemsterhoek. Het perceel ligt door een dijk gescheiden van het Prinses Margrietkanaal.

Aan de Kadijk 3a in Lemmer combineert deze bedrijfswoning met bedrijfsruimte een rustige omgeving met strategische toegankelijkheid. Op het nabijgelegen bedrijventerrein Lemsterhoek geniet u van rust en de nabijheid van lokale voorzieningen. De uitstekende bereikbaarheid via de A6 zorgt voor een snelle verbinding met de Randstad.

Het aangeboden object bestaat uit een ruime bedrijfshal met entresolvloer en een zeer riante bedrijfswoning. De bedrijfswoning is momenteel opgedeeld in twee zelfstandige wooneenheden met ieder een eigen entree, keuken en badkamer. Door een deur in de gang zijn deze twee wooneenheden echter zeer gemakkelijk met elkaar te verbinden waardoor de bedrijfswoning ook zeer eenvoudig als één wooneenheid gebruikt kan worden.

Metrages (BVO)

Bedrijfsruimte

Bedrijfshal: circa. 188 m2

Entresolvloer: 55 m2

Bedrijfswoning

Woonoppervlakte: circa. 202 m² BVO

Dit is momenteel opgesplitst in twee verschillende wooneenheden.

Woongedeelte één: circa. 147 m2 BVO

Woongedeelte twee: circa. 55 m2 BVO

=======================

Wilt u alle beschikbare informatie over dit bedrijfspand met vrijstaand woonhuis ontvangen?

=======================

Bestemming

Volgens het actuele bestemmingsplan kent het object een Bedrijventerrein bestemming. Tevens wordt het woonhuis gekenmerkt als bedrijfswoning.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijzonderheden:

- 3 Airconditioningunits
- 50 Zonnepanelen
- Warmtepomp
- Waterontharder
- Vloerverwarming aanwezig
- 300 liter elektrische boiler

Parkeren bedrijfsruimte

Het buitenterrein is voorzien van steltonplaten en biedt voldoende parkeergelegenheid en mogelijkheden voor laden en lossen. Bij het object is volop parkeergelegenheid aanwezig en tevens genoeg ruimte voor uitbereidingsmogelijkheden.

Kadastrale gegevens

Kadastrale gemeente: Lemmer
Sectie D
Nummer 415 & 417
Grootte: 2.190 m²

Koopcondities

Vraagprijs: € 692.000,- k.k.

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan