Resultaten laden ...

Kapelhoek 18

233 m2 bedrijfsruimte te huur in Leusden

Kenmerken

Huurprijs € 1.895 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Buitengebied Leusden-Centrum West
Bedrijventerrein Paardenmaat

ALGEMEEN
Dit bedrijfspand van ongeveer 348 m² bevindt zich op het levendige bedrijventerrein Paardenmaat. Dankzij de grote ramen geniet dit moderne pand niet alleen van een overvloed aan natuurlijk licht, maar ook van een open en luchtig ontwerp met lichte kleuren, wat een frisse uitstraling geeft.De royale indeling en het minimalistische design bieden veel ruimte en flexibiliteit voor diverse bedrijfsactiviteiten.
Het object is gelegen aan de rand van het bedrijventerrein Paardenmaat in nabijheid van bedrijvenparken De Horst en Princenhof alwaar bedrijven als o.a. ARAG, DA/Dynaretail, Waterschap en Intergamma haar kantoor hebben gevestigd. Eveneens zijn in de nabijheid goede hotelvoorzieningen aanwezig (o.a. motel Leusden). Op bedrijvenpark Paardenmaat zijn o.a. Karwei gevestigd. Op dit bedrijventerrein is ook automobielbedrijf Pon gevestigd met o.a. diverse dealerbedrijven. Het complex heeft uitstekende parkeermogelijkheden en is vrij toegankelijk.

LOCATIE
De Kapelhoek is een doodlopend zijstraatje van de Hamersveldseweg aan de rand van Leusden, met aan de ene kant het buitengebied van Leusden en met de rug grenzend aan het terrein van PON.
Op zeer korte afstand bevinden zich diverse sportvoorzieningen, winkelcentrum "De Hamershof" en scholen.

BEREIKBAARHEID
Het bedrijventerrein Paardenmaat is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Via de Randweg bestaat er een goede aansluiting met de A 28 (Utrecht - Amersfoort). Het knooppunt Hoevelaken, de kruising tussen de A1 (Amsterdam - Hengelo) en de A 27 ligt op enkele kilometers afstand. Door de directe busverbinding met het NS station Amersfoort is de bereikbaarheid met openbaar vervoer goed te noemen.

• 1 km tot de bus;
• 6 – 7 km tot centrum Amersfoort;
• 6 km tot Station Amersfoort;
• 8 km tot de A1;
• 3,5 km tot A28.

VLOEROPPERVLAKTE
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 348 m² als volgt verdeeld:
• 150 m² bedrijfsruimte;
• 83 m² kantoorruimte.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief o.a.:
• systeemplafond inclusief verlichtingsarmaturen;
• vloerbedekking;
• close-in boiler;
• kabelgoten incl. bekabeling;
• pantry
• toiletgroep;
• cv-installatie;
• heater;

BESTEMMING
Bedrijfsruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

HUURPRIJS
€ 1.895,00 per maand te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing.
Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

HUURTERMIJN
Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

HUURBETALING
De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

HUURINDEXATIE
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

AANVAARDING
Direct.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan