Resultaten laden ...

Kelvinweg 0 ong

2.000 - 8.000 m2 bedrijfsruimte te huur in Lelystad

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Laserpoort
Bedrijventerrein LARSERPOORT 123

Deze nieuwbouwontwikkeling van circa 8.000 m2 hoogwaardige bedrijfsruimte is gelegen aan de Kelvinweg in Lelystad Airport Businesspark. Het geheel is onder te verdelen en dus ook separaat te huren in units van 2.000 m² met bijbehorende kantoorruimte (nader te bepalen).
Elke unit is voorzien van één grote elektrische overheaddeuren en een eigen loadingdock of eventueel meerdere indien gewenst. De vrije hoogte van de bedrijfsruimte bedraagt circa 9,20 meter met uitzondering van het gedeelte direct achter de overheaddeuren waar ter hoogte van het kantoor op de eerste verdieping een mezzanine vloer is toegepast. Vloerbelasting van de bedrijfshal bedraagt 4.000 kg per m². De kantoorruimtes en sanitaire ruimtes worden standaard uitgevoerd Deze zijn echter volledig naar eigen smaak en wens aan te passen. Er is parkeergelegenheid op eigen terrein direct voor het gebouw.

BESCHIKBAARHEID
- Bedrijfsruimte circa 8.000 m²
- Mezzaninevloer nader te bepalen

PARKEREN
- Ruime parkeergelegenheid

VOORZIENINGEN
Iedere individuele unit is voorzien van:
- Eén elektrische overheaddeur
- Vrije hoogte bedrijfsruimte circa 9,2 meter
- Eigen parkeerplaatsen

BESTEMMING
- Bestemmingsplan Lelystad-Larserknoop 'Bedrijventerrein -1'

OPLEVERING
- In overleg

Met het openbaar vervoer:
Met het openbaar vervoer is er een goede verbinding met het treinstation Lelystad Centrum. Vanaf het treinstation is het met buslijn 7 ongeveer 10 minuten om bij Lelystad airport te komen. Vanaf hier is het 450 meter lopen naar de Kelvinweg. 

Met de auto:
De bedrijfsruimte aan de Kelvinweg is gemakkelijk te bereiken via de A6 snelweg. Vanaf de snelweg neemt men de afslag Lelystad. Onder aan de afslag ligt het bedrijven park Lelystad Airport. Eenmaal op het bedrijventerrein zijn er voldoende parkeergelegenheden beschikbaar.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan