Resultaten laden ...

Kerkweg 15

200 m2 bedrijfsruimte te huur in Zuidland

Kenmerken

Servicekosten € 10 /maand
Aantal parkeerplaatsen 2
Functie Bedrijfsruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Poldergebied Zuidland
Bedrijventerrein Bedrijventerrein Zuidland
Bouwjaar 1965
Aantal bouwlagen 1
Typische oppervlakte bouwlaag 200 m²

Te Huur: Bedrijfshal van 200 m² in Zuidland

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw bedrijf in Zuidland? Zoek niet verder! Wij bieden een ruime bedrijfshal van 200 vierkante meter te huur aan, direct beschikbaar om aan uw zakelijke behoeften te voldoen.

Kenmerken van de Bedrijfshal:

– Oppervlakte: De bedrijfshal heeft een royale oppervlakte van 200 vierkante meter, waardoor er voldoende ruimte is voor uw bedrijfsactiviteiten.

– Stalen Deuren: De bedrijfshal is uitgerust met stevige stalen deuren, die zorgen voor maximale beveiliging van uw eigendommen en goederen.

– Direct Beschikbaar: U hoeft niet te wachten om uw bedrijf te starten of uit te breiden. Deze bedrijfshal is direct beschikbaar voor verhuur.

– Ligging: De bedrijfshal is strategisch gelegen in Zuidland, met goede bereikbaarheid via de weg en nabijheid van belangrijke voorzieningen.

Ideaal voor Diverse Bedrijfstakken:

Deze bedrijfshal is geschikt voor een breed scala aan bedrijfstakken, zoals opslag, productie, distributie, en meer. Met voldoende ruimte en stalen deuren voor beveiliging, biedt het de perfecte omgeving voor uw bedrijfsactiviteiten.

Flexibele Huurvoorwaarden:

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden wij flexibele huurvoorwaarden aan om aan uw specifieke eisen te voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op en mail

Wacht niet te lang, want deze kans om een bedrijfshal van 200 m² in Zuidland te huren, zal snel voorbijgaan. Wij kijken ernaar uit om u te assisteren bij uw zakelijke succes!

Huurbetaling: Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso.

Huurverhoging: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model (Raad van Onroerende Zaken) kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld in juli 2015 met bijbehorende Algemene Bepalingen.

Oplevering: per direct

Opmerkingen
Huurbetaling: Per maand vooruit door middel van automatische overboeking of automatische incasso. Huurverhoging: Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, conform de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2000 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Huurovereenkomst: De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt op basis van het ROZ-model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte.