Resultaten laden ...

Ketelmakerij 21 R

61 m2 bedrijfsruimte te huur in Hengelo

Kenmerken

Huurprijs € 550 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Twentekanaal-Noord II
Bedrijventerrein TWENTEKANAAL NOORD

ALGEMEEN
Nieuw gerealiseerde bedrijfsruimte per direct beschikbaar voor de verhuur. De nieuw gerealiseerde bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw gelegen aan de zuidzijde van Hengelo, gelegen op het bedrijventerrein Twentekanaal.

De nieuw gerealiseerde bedrijfsruimte heeft een totale oppervlakte van ca. 61 m². Verhuurder heeft reeds een functionele en praktische verdiepingsvloer in het gehuurde geplaatst met een oppervlakte van ca. 20 m². Tevens is de bedrijfsruimte voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de zuidzijde van Hengelo op het bedrijventerrein Twentekanaal. Op enkele minuten rijafstand zijn de op- en afritten van de A35, met een rechtstreekse verbinding naar de A1, gelegen. Per openbaar vervoer is het object ook goed bereikbaar, op ca. 200 meter afstand is het dichtstbijzijnde busstation gelegen, met een rechtstreekse aansluiting op het treinstation Hengelo.

VLOEROPPERVLAKTE
Bedrijfsruimte: ca. 41 m²
Entresol: ca. 20 m²

Het vloeroppervlak is gemeten door de verhurend makelaar op basis van een kopie-bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend, noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

PARKEREN
Tot het gehuurde behoren 2 parkeerplaatsen op het mandelige parkeerterrein.

BESTEMMING
Volgens het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Twentekanaal, Noordelijke Kanaalzone“ heeft het onderhavige de enkelbestemming “Bedrijventerrein - Industrie“ en de functieaanduiding “bedrijf tot en met categorie 3.1“.

Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

WIJZE VAN OPLEVERING
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd met o.a. de volgende voorzieningen:
• Wandcontactdozen;
• LED verlichting;
• Elektrisch bedienbare overheaddeur;
• Monolithisch afgewerkte betonvloer;
• Draagvermogen betonvloer ca. 1.000 kg per m²;
• Meterkast.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn als voorschot bij vooruit betaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie en bedragen € 50,- per maand en zijn te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJS
€ 550,- per maand, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaan in overleg. Het uitgangspunt is een meerjarige huurovereenkomst.

HUURINGANGSDATUM
Per direct beschikbaar.

HUURBETALING
Per maand, vooruit te betalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan drie maanden betalingsverplichting (inclusief eventuele servicekosten en BTW).

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van de standaard huurovereenkomst van verhuurder, die is gebaseerd op het Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken), model 2015.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

VOORBEHOUD
Definitieve goedkeuring opdrachtgever.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.