Resultaten laden ...

Korte Voren 5

182 - 635 m2 bedrijfsruimte te huur in Valkenswaard

Kenmerken

Huurprijs € 60.000 /jaar
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Redelijk
Onderhoud binnen Redelijk
Wijk / Buurt Industrieterrein Schaapsloop
Bedrijventerrein SCHAAPSLOOP 1

TE HUUR - Korte Voren 5 te Valkenswaard

Dit object betreft een semi-zelfstandige bedrijfsruimten met kantoren, gelegen op het industrieterrein ‘Schaapsloop II’ in Valkenswaard. De bedrijfsruimte beslaat een oppervlakte van circa 635 m². De kantoren bestaan uit een totaal van circa 182 m², verdeeld over twee bouwlagen.

Het pand beschikt tevens over een verhard voorterrein, waardoor er voldoende ruimte is voor laden en lossen, parkeergelegenheid of andere buitentoepassingen.

Indeling:
Bedrijfsruimte circa 635 m²
Kantoorruimte begane grond circa 91 m²
Kantoorruimte 1e verdieping circa 91 m²

Totaal: circa 827 m²

Voorzieningen:
Opleveringsniveau kantoorruimte;
• Tegelvloeren;
• Verlaagde systeemplafonds met ledverlichting;
• Airco-units;
• Inbraakbeveiliging;
• Pantry v.v. close-in boiler en spoelbak;
• Zonwerende beglazing;
• Toegangscontrolesysteem;
• Verwarming middels radiatoren met thermostaatkranen.

Opleveringsniveau bedrijfsruimte:
• Betonvloer (1.500 kg/m²);
• Krachtstroom (3x 50 ampère);
• Vrije hoogte ca. 5,65 m1;
• Verwarming door middel van een direct gestookte heater;
• Elektrisch bedienbare overheaddeur (4m¹ x 4m¹).

Kadastrale kenmerken:
Gemeente: Valkenswaard
Sectie: F
Nummer: 4399 (ged.)

Omgeving:
De objecten zijn gelegen aan de Noordzijde van industrieterrein ‘Schaapsloop II’. Dit bedrijventerrein ligt aan de zuidoostzijde van Valkenswaard direct aan Zuidelijke Randweg/De Vest. Op industrieterrein ‘Schaapsloop II’ is een groot aantal bedrijven gevestigd, waaronder Smits Machinefabriek, VDL Bus & Coach, PON (Caterpillar) Gielen Reclame, Prodimed, Van den Borne, Rijkers Bedrijfswagens, Lamp & Licht alsmede een groot aantal autodealers (Volkswagen-Audi, Kia en Mitsubishi).

Bereikbaarheid:
Met het eigen vervoer is het object goed bereikbaar. De Korte Voren is een zijstraat van de Vest (zuidelijke randweg Valkenswaard); de objecten zijn vanaf deze weg wel zichtbaar. Met eigen vervoer is het object goed bereikbaar. De op- en afritten van de A2 (Eindhoven – Maastricht) bevinden zich op een afstand van ca. 6 kilometer. Daarnaast staat de zuidelijke randweg van Valkenswaard in directe verbinding met de N69 (Valkenswaard – Neerpelt). Aansluiting met de N69 bevindt zich op ca. 1,8 kilometer afstand.

Bestemming:
Op het perceel is het bestemmingsplan ‘Schaapsloop 2’ van toepassing met de bestemming ‘Bedrijventerrein’ en de functieaanduiding ‘bedrijven t/m cat. 3.2’. Hier zijn bedrijven in de categorie 1 tot en met 3.2 toegestaan welke zijn opgenomen in de staat van bedrijfsactiviteiten.

Parkeren:
Op het eigen terrein bevinden zich ca. 2 parkeerplaatsen. Daarnaast is er in de directe omgeving van het object voldoende openbare (gratis) parkeergelegenheid.

Energielabel:
In aanvraag

Huurprijs:
€ 60.000,- excl. btw. en servicekosten

Huurvoorwaarden
Huurtermijn: 5 jaar
Verlengingsjaren: 5 jaar
Huurbetaling: per 3 maand vooruit
Opzegtermijn: 12 maanden

Zekerheidstelling:
Waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-prijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Huurcontract:
R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

BTW:
Er wordt geopteerd voor een met BTW belaste verhuur.
Indien huurder niet aan het ”90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Aanvaarding:
In overleg.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten- prijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2012=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).