Resultaten laden ...

Leidseweg 380

825 m2 bedrijfsruimte te koop in Voorschoten

Kenmerken

Prijs € 1.500.000 k.k.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Noord-Hofland

Zeer interessante verhuurd beleggingsobject voor verkoop beschikbaar! Eveneens een interessante locatie voor herontwikkeling! Het object is gelegen op een prominente locatie aan de Leidseweg in Voorschoten en bestaat uit een verhuurde autogarage/-showroom, parkeerplaatsen en woning.

Locatie
Het beleggingsobject is gunstig gelegen aan één van de hoofdwegen van Voorschoten, de Leidseweg, welke zorgt voor veel dagelijkse passanten. Bovendien is de nabijheid tot de snelwegen A4 en A44 van cruciaal belang, met respectievelijk 3 kilometer en 5 kilometer afstand, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid naar steden als Amsterdam en Rotterdam.

Op een korte afstand is het centrum van Voorschoten gelegen, hier vindt u een divers en uitgebreid aanbod winkels, horecagelegenheden, speciaalzaken en een ruim winkelcentrum in de wijk met o.a. supermarkt, bakker, boekwinkel en apotheek.

Het treinstation Voorschoten ligt op slechts 1,5 kilometer afstand en er zijn frequente busverbindingen in de directe omgeving, wat zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Oppervlak
Het object heeft in totaal een oppervlakte van ca. 825 m², als volgt verdeeld:

Begane grond ca. 625 m²
1e verdieping - Bedrijfsruimte ca. 50 m²
1e verdieping - Woning ca. 150 m²
Totaal ca. 825 m²

Kadastrale gegevens
Gemeente : Voorschoten
Sectie : C
Nummer : 2002
Groot : 615 m²

Gemeente : Voorschoten
Sectie : C
Nummer : 2003
Groot : 259 m²

Bestemming
Enkelbestemming ‘Bedrijf’ (zie bijlage).

Voor verdere informatie en exacte gebruiksmogelijkheden verwijzen wij u naar de gemeente Voorschoten.

Huursituatie
Het object is volledig verhuurd en de actuele huuropbrengst van het totaal bedraagt € 66.085,68 per jaar, exclusief BTW. Per 15 april 2024 bedraagt de huuropbrengst van het totaal € 80.245,68 per jaar, exclusief BTW.

De huurovereenkomst en overige relevante informatie is na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring beschikbaar ter inzage.

Verkoopprocedure
De belegging wordt verkocht bij inschrijving.

Bezichtigingen zijn in overleg met Barnhoorn Bedrijfsmakelaardij B.V. mogelijk op een daartoe afgesproken datum/tijdstip.

Graag verzoeken wij u, wanneer u een bieding uit brengt, kenbaar te maken of u een voorbehoud van financiering dient te maken en zo ja, welk bedrag er via externe financieringsbronnen gefinancierd dient te worden.

Vraagprijs: € 1.500.000,- k.k.

Zekerheidstelling
Koper dient binnen 1 week na schriftelijke acceptatie van het voorstel een waarborgsom te storten ter grootte van 10% van de koopsom bij de door koper aan te wijzen notaris.

Aanvaarding
In overleg.

Energielabel
Volgt.

As is, where is
Het object zal worden verkocht en geleverd “as is, where is”, dat wil zeggen in de staat ten tijde van de levering met alle aan het object verbonden rechten en plichten, alsmede eventuele zichtbare en onzichtbare gebreken en zonder garantie van enig soort, waaronder die met betrekking tot (installatie) technische, bouwkundige, juridische, milieukundige (inclusief bodem, grondwater, tanks en asbest), feitelijk gebruik en/of commerciële aspecten van het verkochte. Koper aanvaardt uitdrukkelijk het risico voortvloeiende uit de “as is, where is” koop en levering.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan