Resultaten laden ...

Lemelerbergweg 32

260 - 766 m2 bedrijfsruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 125 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Amstel III/Bullewijk
Bedrijventerrein Amstel III Bedrijvenzone

De beschikbare bedrijfsunit aan de Lemelerbergweg 32 bevindt zich in het multifunctionele Amstel Gateway wat dé huisvestingslocatie van Amsterdam Zuidoost is. Amstel Gateway is een bedrijventerrein gelegen vlakbij de Johan Cruijff ArenA en de Amsterdamse Poort. Het bedrijventerrein is ontwikkeld om bedrijven te huisvesten die behoefte hebben aan kantoor- en bedrijfsruimte.

Op het bedrijventerrein zijn ondernemingen actief uit verschillende sectoren zoals techniek, logistiek en multimedia. Amstel Gateway is ideaal voor bedrijven voor wie opslag, distributie en de nabijheid van de binnenstad van Amsterdam essentieel zijn.

BESCHIKBAARHEID
Voor de verhuur is 1025,74 m² beschikbaar, verdeeld over:
- 766,82 m² bedrijfsruimte;
- 259,92 m² kantoorruimte.

HUURPRIJS
€ 125,- per m², exclusief BTW.

HUURTERMIJN
Nader te bepalen.

SERVICEKOSTEN
Op aanvraag.

AANVAARDING
Per direct.

PARKEREN
Vrij rondom het gebouw.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer
De Lemerbergweg 32 op Amstel Gateway is goed bereikbaar met de auto. Het bedrijventerrein ligt in de buurt van de A2 en de A9, die beide grote verkeersaders zijn die Amsterdam Zuidoost verbinden met andere delen van Nederland.

Openbaar vervoer
De Lemerbergweg 32 op Amstel Gateway is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het dichtstbijzijnde metrostation is Bullewijk, dat op ongeveer 5 minuten loopafstand ligt. Vanaf hier rijden metrolijnen 50 en 54 richting onder andere Amsterdam Centraal, Amsterdam Zuid en Amsterdam Sloterdijk.

Daarnaast zijn er diverse buslijnen die het bedrijventerrein aandoen, zoals buslijnen 41, 47 en 49. Deze buslijnen stoppen bij bushalte 'Amstel Gateway', die zich op enkele minuten loopafstand van de Lemerbergweg 35 bevindt.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan