Resultaten laden ...

Liessentstraat 9

964 m2 bedrijfsruimte te huur in Uden

Kenmerken

Huurprijs € 38 m²/jaar
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Loopkant-Liessent-Goorkens
Bedrijventerrein LOOPKANT-LIESSENT

Object
Bedrijfshal met kantoorruimte welke onderdeel uitmaken van een bedrijfscomplex. Gelegen aan een van de hoofdontsluitingswegen van het industriegebied Loopkant-Liessent.
Indeling: entree naar gang met kantoorruimte aparte keuken en toilet. Tevens een aparte opslagruimte van ca. 28 m² en de bedrijfshal met betonvloer en overheaddeur. Tevens voorbereiding toilet in de hal.

Omgeving
Het object is gelegen op een zichtlocatie op industriepark “Loopkant-Liessent” te Uden. Het bedrijventerrein is gelegen aan de oostkant van Uden en heeft een oppervlakte van circa 130 hectare. Bedrijventerrein “Loopkant-Liessent” is een grootschalig bedrijventerrein en kent een diversiteit aan bedrijven.

Bereikbaarheid
Het object is centraal gelegen in Uden en goed bereikbaar. Het bedrijventerrein is gelegen nabij de provinciale weg N264 met een aansluiting op de A50 (Eindhoven – Nijmegen). Op enkele minuten loopafstand is een bushalte gelegen.

Plaatselijk bekend
Liessentstraat 9K
5405 AH Uden

Oppervlakteverdeling
Bedrijfshal Liessentstraat 9K: ca. 870 m² bedrijfsruimte met ca. 47 m² kantoorruimte.
Eventueel aangrenzend extra te huur ca. 516 m² bedrijfshal en ca. 40 m² kantoor.

Opleveringsniveau
De bedrijfshal is geheel overspannen hal, met metselwerk wanden. De verlichting wordt verzorgd door lichtstraten in het geïsoleerde dak alsmede door TL verlichting. De hal is voorzien van een elektrische overheaddeur, die een afmeting heeft van 4 m¹ x 4,5 m¹ (h x br.). De nutsvoorzieningen in deze hal zijn geregeld middels tussenmeters.
De kantoorruimte is volledig afgewerkt met vloerbedekking en het plafond bevat een systeemplafond. Kantoorruimte is voorzien van radiatoren, kabelgoten en een aparte pantry .

Huurprijs
Bedrijfshal met kantoor: € 2.950,- per maand
Exclusief BTW en de maandelijkse kosten voor elektra (€150,-) en water (€50,-)

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Bestemmingsplan
Het vastgoedobject is gelegen in bestemmingsplan “Bedrijventerrein Loopkant-Liessent” met als bestemming “gemengd – creatief”.

Huurtermijn
In overleg.

Aanvaarding
In overleg.

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, inclusief de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 keer de maandhuur.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurcontract en algemene bepalingen
Door verhuurder zal de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230a BW, met bijbehorende Algemene Bepalingen, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken en op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te ’s-Gravenhage en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/20, gehanteerd worden

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan